Terveid,álmaid az életben (beszélgetés)
Saját család, egy kisfiú... :-D
Meg persze a szokásos. Egészség, boldogság. :-)
Terveim: turisztikai egyetemre menni, angol nyelvizsgát letenni :D
Álmaim: megismerni életem nagy szerelmét s érzeni milyen érzés szeretni és szeretve lenni egyszerre :)
Egy kislányt szeretnék még. Egy kisiam van.
Majd minden évben különleges helyre kirándulni a családdal, pl. Bora-Bora, Maldiv szigetek, Kréta, Egyiptom, stb.
Egészség,szeretet uralkodjon a családomban.
Szeretnék sokat kirándulni majd az unokámmal:-)
Meg egy két kedvemre való tanfolyam elvégzése.
Van hogy összekuszálódik minden, csapkodnak a hullámok, de idővel biztos magadra találsz és újra lesznek céljaid, terveid. Az embernek magával is türelmesnek kell lennie.
Most én is össze vagyok zavarodva, próbálom megfejteni magam, na meg az életet...
Régebben voltak terveim:
Amíg festettem, rajzoltam, amíg a helyemen voltam. Most jó ideje a helyemet keresgélem, s nem találom. Emiatt a tervek is csúsztak.
azért ennél többre vágysz!:-)
A kötelesség az muszáj, te pedig szereted a gyerekeidet, így az érzésből jön!!!
Köszönöm.
Vannak álmaim, csak most nagyon mélyen. Idővel majd csak előjönnek...
Teljesen természetes, hogy az ember olykor mélyebbre zuhan, pláne ha oka is van rá.
Nyugodtan sírd ki magad, a sebek lassan gyógyulnak, de egy idő után begyógyulnak.
Te nagyon jó vagy, s minden tőled telhetőt megtettél.
Lehetnek álmaid, s legyenek álmaid!
van.. volt és sokminden be is jött!
vigyázz mit kívánsz, mert valóra válhat! nem biztos hogy áldás, lehet hogy átok!
További ajánlott fórumok:
- Mik a terveid ma estére?
- Amit megbántam az életben...
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy egyedül te maradtál életben ezen a világon, az összes többi ember eltűnt?
- Milyen életre vágysz, hogyan váltod valóra álmaidat, terveidet?