Természetes emésztéssegítés? (tudásbázis)
Na volt itt minden, minden ami figyelmen kívül hagyja az emésztőrendszer rendeltetésszerű használatát. Rostos kenyerek meg zsírszegény fittnessz baromságok nem okoznak rendes epe ürülést. Ehhez bizony zsiradék kell. A hasnyálmirigy emésztő váladéka és az epe közös záróizmon keresztül távozik. Ha azt akarjátok, hogy kellő mennyiségű emésztőváladék kerüljön a vékonybélbe, akkor nem lehet elkerülni a zsiradékokat. 3 tojás sárgája tartalmaz annyi zsírt, hogy 90% -ra kiürítse az epét. Mikor az epeváladék lejut a vékonybél alsó szakaszába, akkor beindul a vastagbélben a "szállítószalag", aztán lehet menni meglátogatni a porcelánfotelt :)
(Kasmír a kasmíriaké, ej meg a kisbocié)
Sziasztok,
Nekem a Mira víz vált be, éhgyomorra 2 dl, és minden rendben. :)
Sziasztok!
Ha ilyen gondom van, a nyers hordós káposzta, vagy a káposztalé garantáltan megoldja. És még csomó C-vitamin is van benne.
Ajánlom mindenkinek.
Hát szerintem igen:)
Mivel amiket eszem azok kb 1 hétig is bennem ragadnának, de mindannap megyek vc re sőt van h 2 szer is...
Mindent kipucol.
Én is úgy iszom. Kb 2 dl vízhez egy kanállal , de minden étkezés előtt:) napi kb 3 x.
És nyugi nem lesz savad tőle.
Nagy mennyiségben aszaltszilva fogyasztása ajánlott. Sárgbabaracklekvár is jó. A szilvalekvárnak ellentétes hatása van:)
Este beáztatsz néhány szem fügét és aszaltszilvát egy bögre tejbe. Reggel pedig leiszod a tejet. Ha tejérzékeny vagy akkor zabitalba vagy szója, rizsitalba.
De bolti tejet meg nem javasolt enni a müzlihez, viszont a kefir az mindenképpen hasznos, ill. a naturjoghurt. Ezekbe keverhetsz búzakorpát.
Sok zöldség-gyümölcs, és tiszta vizet kell inni literszámra.
Tilos: a nasi, színezett üdítők, fehér liszt és fehér cukor, valamint tartósítószer tartalmú ételek.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...