Természetes dolog,az esküvő vagy az eljegyzés előtti izgulás,lámpaláz? (tudásbázis kérdés)
Még semmi nem volt meg.
Biztos,hogy túl kombinálom ezt az egészet,mert még most nem izgulok,csak attól félek,hogy majd akkor fogok.
Ó, akkor még jó sokáig izgulhatsz. Ha másért nem azon, hogy mikor lesz kitűzve. :D
Ha egyáltalán ki lesz tűzve. :(
Az eljegyzés megvolt már?
Ha ennyire izgulós vagy tényleg nem ártana meginni valami szíverősítőt. Attól picit feloldódsz majd:-)
Én is izgultam és szerintem mindenki!
igen
ikremet az elsőn előtte 2 nappal már fel tudtam volna pofozni
a csodás reggel majd idegösszeroppanást kapott,mert aznap jött rá,hogy szerinte nem illik a zoknija az öltönyéhez
kontyosan,gálában,tűsarkakon rongyoltam zoknikért
természetesen végül felvette a legelsőt
a nagy napon 2 konyakkal lazítottam
eskü még pisilni sem ment nélkülem(pedig férfi nemű:)
a második esküvőjén-halálosan szerelmesen,érett fejjel-is tiszta ideg roggyant volt
én a sajátom előtt felváltva tudtam volna bőgni és üvölteni,vagy egyszerre:)
szerintem teljesen természetes dolog ,hogy mindenki izgul
komoly,nagy döntés
ráadásnak vagyonokba kerül
mindenki izgul,hogy terv szerűen,elképzelés szerint ,jól történjenek a dolgok
Igen, a világ legtermészetesebb dolga.
De hogy még azon is izgulsz, hogy izgulni fogsz? :D
Az, hogy valaki izgul az esküvőjén, az nem annyira az esküvőtől függ, hanem talán attól, hogy mennyire megfontolt és magabiztos valaki a dolgában.
Vannak esetek, amikor az esküvő csak egy külső formalitás, mert ők a nagy döntést már régen meghozták és már úgy is élnek - egymásnak. De hogy a külsőségeknek is megfeleljenek, rendeznek egy átgondolt nagyobb családi , rokonsági összejövetelt.
Ám akad olyan esküvő is ahol a menyasszony még nem teljesen biztos mit fog mondani a vőlegény. Az, hogy hol helyezkedsz el e két szélsőség között - Te tudod legjobban....
Egy kis izgalom bele fér mindenbe - és talán nem is olyan rossz..
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...