Termékbemutatós cégek (beszélgetés)
Néhány információ általánosságban;
Fórum - Nagyim megvásárolt valamit, szeretné visszacsinálni. Ennek mi lehet a módja?
Egy fontos dolgot mondtak a Fókuszban:
Orvostechnikai eszközt nem árulhat senki árubemutatón. Ilyet csak szaküzletben szabad árusítani.
Akkor szerinted a foldon kell aludni?
nem gyogyit egy matrac, de a rossz gerint problemakat okoz.
Ja azt nem tudom,mert ezen a cetlin semmi nincs,csak törzs,előröl,hátulról,oldalról,fej,láb.
Nincs semmi kommentár!:(
Nézd csak, ez a tulajdonos cég honlapja:
Na nem reklámozni akarom, csak tényfeltárok :D Így már kereshetsz kapcsolódó fórumokat, véleményeket
Soha nem szabad termékbemutatón vásárolni. Már régen rossz, ha egy árut úgy kell rátukmálni a vevőre. Az meg már csak hab a tortán, hogy ezeken a bemutatókon a bolti ár többszörösét csalják ki az emberből.
Nem is értem, hogyan lehet, hogy ennyi idő után még mindig életben vannak ezek a cégek.
Egy kétes, külföldi tulajdonú cég a közvetett többségi tulajdonosa. Pénzmosás, szerintem. Ennek a cégnek a tulajdonosa egy másik cég, a Bio holding plus Kft. és az bizony izmosan végrehajtás alattiként szerepel a NAV-nál. Két csaj a kisebbségi tulaj, az adatok alapján testvérek.
A számaik (2012) nem rosszak, 413m bevétel, 55m nyereség, amit szépen ki is menekítenek gondolom külföldre, ezért a UK tulajdonos cég.
Az viszont fura, hogy kiskereskedelmi tevékenységet folytatnak, és még egy nyamvadt honlapjuk sincs. Próbáltad a termék nevét guglizni? Lehet, hogy ahhoz kapcsolódik a honlapjuk, és úgy találnál fórumokat is róla.
Itt a cég e-mail címe: gapelaag@citromail.hu
2011-ben 30 milliós forgalmuk volt, 9 főt foglalkoztatnak, és a cégkivonatban nem szerepel, hogy bármilyen eljárás folyna ellenük!
Azt hiszem,láttam a műsort, vagy egy hasonlót, nemrég.
De a cégről tud valaki?:)
Én nem fogok, ne aggódj, nem vennék semmit temékbemutatóról, de ismerős szeretett volna, és az az ő dolga, hogy hisz-e ebben vagy nem, mennyit akar érte fizetni stb.
Sajnálom, ha neked valami kellemetlen élményed volt ezzel kapcsolatban, gondolom, így érted az "egy éves tapasztalatot". :(.
De most nem ez a kérdés, hanem, hogy van-e valakinek tapasztalata az említett céggel, és az milyen tapasztalat.
NEM SZABAD SEMMILYEN MATRACOT VÁSÁROLNI!
NINCS SEMMILYEN jótékony HATÁSA A BETEGSÉGEKRE:(
EGY ÉVES TAPASZTALAT!:(
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- Egy termékbemutatón nyertem egy 1 napos bécsi utazást 4 fő részére, hihetek nekik, hogy teljesen ingyen van ez az út?
- A termékbemutatóval egybekötött egy napos kirándulásokról
- Voltatok már Zepteres vacsorával egybekötött termékbemutatón?
- Zyklon Twin Staubsauger - termékbemutató
- Hotelba hívnak, termékbemutatót is kell nézni. Volt már valaki?