Egy termékbemutatón nyertem egy 1 napos bécsi utazást 4 fő részére, hihetek nekik, hogy teljesen ingyen van ez az út? (tudásbázis kérdés)
drága
hallotál ma már olyat hogy valamit ingyen adnak? bárkinek?
vettél valamit , biztos azért kaptad (annak az árába benne van az utazásod)
én nem hiszem hogy ingyen ad nekem bármit valaki, hacsak nem "Jó tanács"
Szia!
Ezek általában kamu nyeremények.
Egy ismerősöm pár éve Malagára nyert egy ,,üdülést,,. El is ment. Helybeli apartmant akartak vásároltatni vele (ott derült ki). Az üzletkötő gyakorlatilag nem hagyta élni. A nyaggatástól kezdve a saját (üzletkötő) biztonságának féltése miatt mindent latba vetett. Borzasztó volt.
Apósomék egy ilyen termékbemutatón megvettek egy olyan mágneses hátstimuláló készüléket, amire egyáltalán nem volt szükségük (apósomnak pacemakere van...) és majd 300eFt-ba került.
Ezek az üzletkötők nagyon rámenősek, a sivatagban is el tudják adni a homokot.
Üdv.: Enikő
hejhó, én is itt vagyok ám a közeledben! :)
mi már voltunk bécsben családdal...sopronban aludtunk. addig az út 5 órát tartott, bécsbe ,meg még kb 2 óra...úgyhogy igyekezniük kell, ha az ajánlatból ne csak a termékbemutatót akarják megvalósítani,,
írj majd ha indultok, meg főleg ha már itthon vagytok ;)
hát nem szeretnélek elkeseríteni, de számolj utána időben. nem tudom honnan indultok, de mondjuk bp-ről bécs BUSSZAL legalább 4 óra (mert meg kell állni pisilni a sok ember miatt, a busz csak lassabban mehet stb)
szóval oda-vissza az már 8 óra.
ebédeltetés: minimum másfél óra
termékbemutató: kb 3 órásra tippelem, annyi tuti hogy lesz
akkor mennyi marad bécs csodás belvárosának megtekintésére? max kaptok 1-2 óra szabadidőt, szóval max a "megpihenhetnek a város hangulatos parkjaiban"-t tudjátok megvalósítani, vagy bementek 2 üzletbe milka csokit venni :D
az a program amit ők oda neked leírtak csak önmagában egy nap.
nem azt mondom, hogy ne menjél, csak azért írom, hogy ne csalódj nagyot.
1 napos út?
gyakorlatilag akkor azt nyertétek, hogy nem a közeletekben ülhetitek végig a termékbemutatót, hanem még buszozhattok is X órát (nem tudom honnan indultok :)))
de ha rendesek, akkor kaptok kb 2 óra szabadidőt valamelyik bevásárlóközpontban :D
ha sok szabadidőtök van, akkor menjetek, ha nincs, akkor inkább szerintem ne.
szerintem az utat nyertétek, szállást, biztosítási díjat, és egyéb rejtett költségeket még majd számláznak...
azért várom, hogy mi lesz !
lehet, hogy nem kamu, de azért minden lehetséges dolgot kérdezz meg.
miért van ár írva, ha ők visznek? hogy tudd mennyit nyertél?
lesz ott szabadidőtök?vagy cserében azt kell csinálni, amit mondanak?
vissza is hoznak, vagy csak oda szól az ajándék?:P
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- A termékbemutatóval egybekötött egy napos kirándulásokról
- Voltatok már Zepteres vacsorával egybekötött termékbemutatón?
- Zyklon Twin Staubsauger - termékbemutató
- Hotelba hívnak, termékbemutatót is kell nézni. Volt már valaki?
- Létezik még valamelyik cég, azok közül, akik a termékbemutatós kirándulásokon részt vettek?