Voltatok már Zepteres vacsorával egybekötött termékbemutatón? (beszélgetés)
Szia!
Na ugye!:)Sokakból csak a rosszindulat,meg az emberi ostobaság beszél,nem kell velük törődni!:)
Senki nem tartja azoknak a fejéhez a Magnumot,akik aláírják a szerződést!
Még jól is érezted magad,és ez a lényeg!A cégnek ez egy reklám,nem tv-ben reklámoz,hisz ott nem lehet bemutatni,hogy mit is tudnak ezek a termékek:)
én voltam tanfolyamon, de nem bírta a gyomrom, pedig már le is vizsgáztam, stb. mentségemre szolgáljon, h munkakeresésben voltam hónapok óta, és teljesen reményveszett voltam...de ezt még az ellenségemnek se.
csak tudd: ott tanítják azt a kamu dumát, amit aztán a vevőknek lenyomnak, undorító szar. én szerencsére nem voltam elég buta:P, de a legtöbben bevették a Zepter-életfelfogást...
ja és nem sorsolás, mindenkit felhívnak. mindenki nyer, de jó, ugye?:)
Szia!
Voltam,pénteken volt.
Meg kell hogy mondjam, kellemesen csalódtam!
Komolyan mondom!Volt egy bemutató, bemutattak egy pár terméket, azután megkérdezték hogy szeretne e valaki vásárolni...
Aki akart azzal kötöttek szerződést, aki meg nem szeretett volna azt békén hagyták.
Szépen megvoltunk vendégelve, nagyon finom volt a vacsi is!Lehetett tombolát is vásárolni,nyertünk is!Tehát nekem nagyon tetszett!
Üdv!
Bocsi..
A kislányom mesterkedett :D
Itt most vacsora lesz, hogy mi lesz a menü azt nem tudom, még a hölgy aki felhívott, sem tudta megmondani.
Az ismerősöm akiről írtam ő is otthon a lakásán tartott ilyen bemutatót.Ő megvan az edénnyel elégedve, azt mondja hogy nagyon jó benne főzni, de azért 80.000 Ft-ért...már aranygól is lehetne...
Végül is aztán nem vettél semmit?
Mi volt a bemutatósok vagy kik reakciója?
Nehéz volt őket meggyőznöd hogy nem szeretnél vásárolni?
Sajnos az egyik ismerősömre rá tudták beszélni a hitelre vásárlást.Azt hiszem valami edényt vett 80.000-ért. :o
Én tuti hogy hitelre nem vennék semmit...
Voltunk és a férjednek 100%-ban igazat adok .
De ha vevő szándékod van akkor nagyon jó ,mert adnak kedvezményt is ha vásárolsz .De azokból az árakból adhatnak is .-(
Sorsoláson nyertem egy 2 személyes vacsorát.
Érdekelne a véleményetek, hogy milyen volt, és hogy volt e valami vásárlási kötelezettség?
A férjem azzal nyaggat, hogy biztos hogy ránk sóznak majd valamit. De én nem hiszem...
Ezért is kérdezlek meg titeket.
További ajánlott fórumok:
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- Egy termékbemutatón nyertem egy 1 napos bécsi utazást 4 fő részére, hihetek nekik, hogy teljesen ingyen van ez az út?
- A termékbemutatóval egybekötött egy napos kirándulásokról
- Zyklon Twin Staubsauger - termékbemutató
- Hotelba hívnak, termékbemutatót is kell nézni. Volt már valaki?
- Voltatok már termékbemutatóval egybekötött kiránduláson? Ha igen, megérte elmenni?