Terhességre utaló jeleket érzek, de 10 teszt is negatív lett. Mi lehet ez? (tudásbázis)
Nem a teszt,hanem egy nőgyógyászati vizsgálat fog választ adni a problémádra.
Csodálom,hogy a háziorvos nem küldött tovább.
A problémádat természetesen mindenki megérti,de ne itt várj megoldást,hanem a nőorvosnál.
Kőszi a hozászolásokat voltam háziorvosnál de nem tudott sokat mondani valaki szerint nem vagyok normális hogy 10 db tesztet vetem de nincsen az én helyzetembe .
Nem akkarok másik gyeeket egyenlőre, azért vagyok ideges , és azért vetem teszteket
amikor a picikémel terhes voltam azonal kimutata a teszt.
10 teszt????
bocs,de te nem vagy normális
Ne itt,hanem az orvosnál keress segítséget.
Valószínű valami nőgyógyászati problémád van,amit itt senki nem tud meggyógyítani.
Egyébként nagyon érthetetlen amit leírtál,sok a hiba benne.
keresd fel a nőgyógyászodat és ő megmondja, hogy van-e baba vagy sem...
derékfájás meg bármitől lehet...
Sziasztok azal a kérdésel folrdulok hozátok hogy 3 honaja rendesen megjőt de 1 honapja nagyon fáj a derekam és azt hiszem terhes vagyok de már van egy csőpségűnk másikat nem akkarunk 10 terheégi teszt ből mind negativ lett szerintetek mi lehet a baj hogx még is fáj a derekam mert szerintem terhes nem valoszinű hoyg lehetek szerintetek ?
de a kőzérzetem is roszz én ara gondolok valami hormon zavar
kérlek segitsetek
További ajánlott fórumok:
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Negatív terhességi teszt: hiba, vagy valóság?
- Terhesség esetén ha az anya B RH negatív az apa 0 RH negatív jelent e veszélyt, vagy összeférhetetlenséget?
- Álnegatív terhességi teszt?
- A terhességi teszten akkor is negatív az eredmény, ha lehet látni a csík helyét?
- Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós?