Terhesség tünetei és az összes vele járó izgalom:) (beszélgetés)
ugyanolyan magzatvédő,mint az elevit vagy garvida és társai
csak 100% gyümölcs!
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Nekem tegnap szinte nem is volt semmi tünetem. Perzse meg is ilyedtem,hogy biztosan baj van a babával. De mára viszza jött az émelygés;) Hú, de lehet örülni a hányingernek!
Igazából semmit ,nem kívánok csak azért eszem, hogy a babának legyen miből nőni. Pedig terhesség elött imádtam enni:) Jah, nagyon édes szájú voltam, most már 1hete ránézni sem tudok a csokira:(
Szia!Köszönöm!:-)
De iszom a Hipp Natalt!:-)
Hát ne is mondd!Én is ezt gondolom!
De már mindegy...:-/
Szia!
Gondolo,hogy nem lehetett jó íze!
Sok sikert és kitartást a babához!
Amúgy nem szedsz ilyen magzatvédő v erősítő gyógyszert? Azt mondják az hasznos! A neve nem jut az eszembe. :)
Szia!
Mi 1 hónapot vártunk...És lassan egy éve próbálkozunk.Azt mondják,a mostani gyógyszerek 48 óra alatt kiürülnek,így már nem kell várni 3 hónapot.Ami miatt ajánlott,h a gátló elvékonyítja a méhnyálkahártyát,így esetleg megnövekedhet a spontán vetélés esélye.De ennyi.:-)
Én amúgy méregtelenítettem diólevél és csalánlevél teával,6 hétig,éhgyomorra felváltva ittam.Iszonyatos íze van...:-)
Szia!
Igen úgy hallottam,hogy 3 hónap,de biztos ami biztos várunk tovább!
Köszi,arnyos vagy,én is így gondolom:)
Én szedtem gyógyszert,bár nem sokáig,még azelőtt abba hagytam mielőtt babát szerettünk volna.Én egyébként úgy tudom 3 hónappal kell előtte abbahagyni,bár konzultálj az orvosoddal.
Ti szedtetek gyógyszert? Ha igen mennyi időt vártatok a tisztulással és mit tettetek ennek rdekében? Gondolok arra,hogy méregtelenítő kúra, teák...
Nit09 ne keseredj el biztos jön a baba nemsokára,mikor nem is számítasz majd rá!
Sziasztok!
Én is nagy dohányos voltam,de 3 hónapja,mióta nagy projektbe kezdtünk,csak reggel egy szál,de az sem mindig:)
nem vagy egyedül, mi ha minden jól megy, leghamarabb jövő év végén látunk neki.
:)
Most látom ,hogy én vagyok a kakukktojás ,mivel ti már mind próbálkozztok. Én pedig még messze vagyok ettől.
Na nem baj,majd olvaslak titeket és mindenkinek egy kalappal és sok egészséget kívánok!!!
Szia!
Sok sikert!
Mi december-januártól tervezzük,hogy abba hagyom a gyógyszert és szeretnénk várni fél évet,hogy a gyógyszer biztos kiürüljön a szervezetmből.
Te szedtél gyógyszert? Én még szedem,de amitó beszéltünk a babáról annyi minden megforult a fejembe!! :)