Terhesség legkorábbi tünetei (beszélgetés)
szia Sylvi75
En is kaptam par honapja Choragon inj-t (tobbszor is), tuszorepesztesre.
En ugy tudom, hogy egy adag szurinak kb 1 hetig van (teszttel is erzekelheto) hatasa. Nekem nem voltak ilyen tuneteim.
Mikor akarsz tesztelni?
Valaki tud nekem segíteni?
Szerdán volt egy hete , hogy choragon injekciót kaptam.Rákövetkező hétfőn volt a peteérésem, akkor volt a hőm 37,5. Most megvannak duzzadva a mell mirigyeim, és egy kicsit fáj a hasam alja. Azt szeretném tudni, hogy esetleg terhes lehetek, vagy pedig csak az injekció mellékhatása??
A tájékoztatóban ez van írva, de hátha valaki azért többet tud?
köszi a választ.
akkor minél hamarabb vegyél tesztet!
nagyon szurkolok, h beléphess a "kétcsíkosok" közé:)
mikor veszel tesztet?
most?
visszaolvastam a másik fórumodat és látom, h jó hír lenne!
szorítok, hogy baba legyen, amúgy a reggeli vizelettel biztosabb a dolog!!!
a cisztáddal mi lett?
Nekem is a cicim volt nagyon érzékeny és nagyon fáradékony lettem.
Mégegy teszt! Aztán írd meg léci mi lett az eredmény! :)
Ja a teszt amúgy elsőre nekem is negatív lett - és akkor el is könyveltem hogy nincs baba - majd rá pár hétre viszont már egy 9 hetes "emberke" lakott a pocakban. Nagy volt az öröm!
Ma már elmúlt két éves...és egy gyönyörű, okos, kedves kislány, de mit is mondhat egy anyuka?
szia, nem feltétlen korai ez mindenkinél máshogy jelentkezik, én pl a szagokat nem érzem még most se annyira, de hányingerem van, sőt mellfájdalom nagyon korán volt a kimaradt mensi idején más rmeg volt a tünet
amúgy jó v rossz hír lenne?
Köszi a válaszokat!!Öszintén nem merek reménykedni mert nem akarok pofára esni de az anyosom is azt mondta h terhességre utalok!!
Hányinger,mell picit érzékeny,szagokat hamar megérzem,szédülés!!már egy hete
nem régota késik(Kb 7 napja)
de nekem máskor is volt olyan h nem jött meg de h ilyen hányingerem meg ennyire megérezzem a szagokat nem volt és naon szédülök is!!
szia Bea itt is:)
miért nem veszel egy tesztet???
mióta késik?