Terhesség jelei (beszélgetés)
Sziasztok! Nekem úgy kezdődött, hogy betoltam egy üveg savanyú uborkát :) menszi napja előtt 1 héttel!
A mellem nagyon feszült, szinte fájt, a hasam szúrkált és rá se bírtam nézni a kávéra. Még a szagától is hányingerem lett. Nagyon vacakul voltam. 2 napig fájt a fejem a koffeinhiánytól, hányingerem volt, szédültem és azt hittem belepusztulok. Azóta már lassan szalad a kislányom :)
a terhesség minden esetben összefügg hőemelkedéssel?
Sziasztok! Jár még ide valaki? ha igen írna privibe?:) nagyon köszönöm...:) nekem is ilyesmi kérdésem lenne..
nem vagyok terhes.Kaptam egy inekciót és azt mondta a doki,hogy 2-8 nap múlva megjon.
Koszi mindenkinek a segítséget aranyosak vagytok.
37.Holnap megyek a dokihoz és okosabb leszek.
Én nem vagyok terhes:XD csak a lányom rajzolta a netről azt a babát, aki fent van az adatlapomon:D
Nagyon aranyosak a babák mindenkinek gratlálok.
Én jobban bírtam mindent, sokkal energikusabb lettem.:) Sajnos ez nem tartott ki végig:)
Lányok, én bújok ágyba, még nem alszom (talán), de jólesne elnyúlni picit :o) (itt meg később is van egy órával)
Szép estét!
A dokik szaktudásával mélyen egyetértek... :(
Én valahogy az együttlét pillanatától már sejtettem, de biztos csak akkor lettem, amikor reggel fogmosás közben hányingerem lett és hát kijött minden. Ez a mensi előtt 3 nappal volt, persze nem jött meg. Egész a hetedik hónapig küzdöttem a fogmosással.
(félre ne értsetek a magam 35-jére gondolok, de az igaz, hogy amikor 28-29 voltam akkor sem jött össze, onnan számítva most először...)
nem voltam fiatal, és azt mondták, hogy sosem lehet gyerekem. Ehhez képest..., ennyit a dokik szaktudásáról:D
De jó nektek! Fiatal korban összejött :o) gondolom, aránylag könnyen.
ne viccelj!Neked hány gyerkocod van?
20 ve volt az elso és az utolsó.Ezért felejtettem el már a jeleket.Már van egy felnott gyermekem.
miért beszélsz úgy magadról mintha egy matróna lennél?:XD majd 30 év múlva:D
Ilyenkor teljesen felesleges mérni hőt, csak reggel rögtön ébredés után.
Ilyenkor mindenkinek magasabb.
Mikor Én voltam ebben a szituban, olyan tüneteim voltak, hogy bő fehér folyás, alhasi szurkálás.
Más nem igen volt, mindent meg tudtam enni és inni is, nem voltam (akkor még) fáradt se hányingerre nem emlékszem.
Kitartás:)
sajnálom.De te még fiatal vagy és biztosan sikerulni fog.
kis önkinzás:D mert az ész azért dolgozik:D
Igen, ez igaz, de hát nem vagyunk egyformák. Valahol ez így is van rendjén, csak az fura, hogy akkor meg miért megy az ember olyan fórumba, ahol mindenki az ellentétet akarja :o)
Nem tudom:D Itt annyi az aranyos kisbaba, hogy az ember szinte kedvet kap:D
További ajánlott fórumok: