Terhes vagyok és kijött rajtam az allergia, mit csináljak? (tudásbázis)
Diétával is?
Nekem az étrendváltoztatás sokat segített. Meg még sok egyéb.Már csak valamennyire a parlagfű maradt, de remélem ez is eltűnik.
Örülök neki! :) Ha megy így is, akkor tényleg ez a legjobb megoldás és akkor tényleg sok lenen kiadni annyi pénzt.
Sajna nekem ultrabrutál az allergiám :( és ilyenkor semmi sem használ, pedig próbálkoztam én már mindennel. Háát nemtom idén mi lesz, már picit érzem sajnos :(
Én már tavaly sem költöttem gyógyszerekre, az idén még homeopátiás bogyókra sem.
Jövőre időben elkezdem szedni és inni az aloés dolgokat hátha megúszom.
Egyébként már nincs allergiám, szerdán megkaptam a szurit és csodálatosan érzem magam!!!! Csak 380 ft-ba került:))
Nem megfizethető?? Akkor számolj: 2 évre való gyógyszer, dokihoz járás, gyógynövény, orrspray az mennyibe kerül?? Ráadásul nekem mindegyik csak felületi kezelést jelentett, s a tüneteim nem múltak el! Szenvedtem tovább, vagyis csak dobáltam ki a pénzt az ablakon.
Persze ha az illető annyira nem szenved (én már az asztma közelében voltam, mert levegőt alig kaptam), akkor tényleg sok...
Sztem az egészségre ennyit lehet áldozni.
Szióka!!
Akkor is használni fog a gél, ha csak most kezdem el inni?
Tegnap még nem volt drasztikus, ma délben már egymásután 6-8-at hapciztam, azt hittem sose hagyom abba. Mi lesz még ezután..., :(
Aki allergiás, annak tudok egy tuti bevált módszert javasolni. Sajnos én az vagyok 14 éves korom óta, és nagyon tudok szenvedni főleg a parlagfűtől. Orrom folyik, szemem viszket, torkom fáj, és már-már asztmába érkező alig kapok levegőt érzésem van, kegyetlen rossz. Egyik gyógyszer sem szüntette meg ezt, max. enyhítettek vmi keveset a tüneteken. Szüleim hosszú noszogatására elmentem egy kezelésre, amit tök nagy baromságnak gondoltam. Ez a rhinolight, nemtom terhesség alatt szabad-e alkalmazni, de úgy gondolom, igen (rá kell kérdezni). 20-30 ezer Ft a kezelés, mert többször kell menni, fájdalommentes és pár perc az egész, tehát nem kevés anyagi áldozattal jár, viszont egy évig hatásos. De csak akkor lehet menni, mikor már megvannak a tünetek. Eleinte picivel rosszabb lesz, de aztán teljesen(!) eltűnnek a tünetek (akkor tűntek el nálam, mikor a legmagasabb volt a pollenkoncentrációja a parlagfűnek az országban!), nekem 2 szezont hidalt át. Csak a 3. évben jöttek újból a tünetek.
Itt a link:
Ja, természetesen nem vagyok ügynök v. ilyesmi, csak gondoltam megírom, hátha nem hallottatok még róla. 1ébként magyar orvosok fejlesztették ki ezt, és fül-orr gégészeten csinálják ált.-ban a kezelést, tehát nem vmi természetgyógyászati izé. Nekem pl. a homeopátiás bogyeszok sem jöttek be anno.
Tégy belátásod szerint!
Én ezzel foglalkozom már elég rég.
Együtt semmiképp sem érdemes, mert kioltják egymás hatását :) reggel magnézium, este kálcium, vagy fordítva :)
Szerintem ha arra várnánk hogy javasolják, már rég pulmonológián nyalogatnánk valami fini gyógyszert, személy szerint én meg nem tudnék mozogni, mert görcsölget a pocóm :P
Ami még nagyon jó, az a sóbarlang, de ott is ki kell kérni az összetételt és megnézni melyik megfelelő egy allergiás kismamának.
koszi!
Azt hallottam, hogy nem szabad a kalciummagnezium vitaminokat sem szedni anelkul, hogy a nogyogyasz nem javasolna..Ez igaz?
Szia!
Sajnos hasonló cipőben járok, kismamaként küzdök az allergiával. Nem tudtam végig olvasni a válaszokat, úgyhogy elnézést, ha olyat írok, amit már más is javasolt. Ilyenkor ugyebár rengeteg gyógyszer kiesik, amiket a baba miatt nem fogyaszthatunk, úgyhogy próbálj meg a természetes gyógymódok felé közeledni: nekem rengeteget segít a Forever Livinges Aloe Vera gél, ami még a babának is jót tesz, valamint a gyógyszertárban kapható Corysalia homeopátiás "cukorka". Kérj segítséget a patikában, hogy mit szedhetsz, de ezek a Boiron homeopátiás dolgok nekem nagyon bejönnek. (ebbe a termékcsaládba tartozik a Corysalia is). Plusz igyál nagyon sok folyadékot, az csillapítja a tüsszögést. Jobbulást Neked!!!
Sziasztok lanyok!
Koszonom szepen a sok tanacsot, tegnap elment a netem egyik pillanatrol a masikra, es nem birtam irni.
Aztan meg elaludtam nagy nehezen, beborogattam magam hideg vizes ruhaval, es jobb lett
Homeopata orvos tud segíteni!
Én már évek óta ezeket a szereket használom és az allergia nagy része elmúlt már.
Kismamák is használhatják.
A C vitamin is csökkenti az allergia tüneteit.
A Cory...nagyon jó, de én Histamint is használtam.
Aki tejcukor,vagy hisztamin érzékeny ezeket ne használja. A méz nem biztos, hogy most kéne!
Nem terhesen és nem szezonban.
Én is allergiában szenvedek, és nem szedhetek gyógyszert. Az allergológus orvosom javasolt egy népi gyógymódot, nekem bejött.Egy kanál almaecetet kell összekeverni 1 kanál mézzel. Lépesméz lenne a legjobb, de akácméz is jó. Ha nem bírod az ízét tegyél picit több mézet. nem csinál savat, mert az almaecet nem úgy működik mint a rendes ecet.
Ihatod teában is ha töményen nem megy le, vagy rakhatod salátához is. Pár nap alatt megszoktam az ízét, és elmúlt a bőrviszketésem, nem jött elő a nap allergiám se, és a por allergiám mi9att is keveset tüsszögök, nem köhögök. Remélem tudtam segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok, de egyben boldogtalan is ..mit csináljak?
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Már nagyon ki vagyok, mit csináljak?
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- SOS! Holnap megyek allergiavizsgálatra! Még nem voltam soha, hogyan csinálják meg a tesztet? Vagy mire számítsak?