Terhes lettem:), de van két hatalmas problémám:( (beszélgetős fórum)
Első babám beteg volt,sajnos el kellett vetetnem,amiért utálom magam,de neki jobb így!Második picim 15 hetesen meghalt!:-((
2008 májusában megszületett Diácska,IMÁDOM!!!
Én megtartottam volna,Ő isten ajándéka volt!!!! :-((((
Szerintem nem biztos, h mindenki figyelte a dátumokat, de akkor sem így kéne ezt közölni...
Egyébként miből derült ki, h nem tartották meg a babát? Én nem látok semmit azóta, h Marcipán leírta, 7 hetesen h érzi magát.
SENKINEK NEM TŰNIK FEL HOGY 5 HÓNAPPAL EZELŐTTI TOPIC???? KICSIT UTÁNA KÉNE NÉZNI MIELŐTT BEÍRTOK...
MÁR RÉGEN DÖNTÖTTEK A SORSÁRÓL, (még áprilisban) SZEGÉNY BABA MÁR ANGYALKA AZÓTA!!!
Szia
köszönöm, jól vagyok:) Hányinger nincs, csak az erős szagokat nem bírom( pl. tegnap a krumplipüré szaga sem tetszett:( , a mellem fáj továbbra is, és sokkal többet kell wc-re járnom.
Néha olyan, mintha nem is lennék terhes, ilyenkor rohanok teszért....Idáig a negyediket próbáltam ki, de azonnal becsíkozódik...
Szia !
És így most 7 hetesen hogy érzed magad? Rosszúllétek,hányinger,émelygések???? Vannak?
Hogy bírod ellátni a többi gyerekedet?Van segítséged?
Szia
nagyon szép a kisfiad!
Én az uh-nál arra gondoltam, hogy ugy 7-8 hetesen nézik először, hogy van-e egyáltalán szívhang, jó helyen tapad-e, hányan vannak, stb. Erre egyedül megyek el mindenképpen. Ha minden ok, akkor mondom meg az " örömhírt" a páromnak. A döntést, hogy megtartsuk-e a babát, természetes, hogy ketten hozzuk meg.
Ha megtartjuk, a genetikai vizsg.ra mindenképpen együtt megyünk majd:)
Szia!
Szerintem a pároddal mindenképp oszdd meg és együtt menjetek el UH-ra,genetikára.Legyen a döntés az övé is.Az első kisfiamnál azt mondták nekünk,hogy a baba beteg,ám a párom hallani se akart róla,hogy lemondjuk a kicsi fiunkról.Ő vállalta,én is-ketten erősebbek voltunk a negatív véleményekkel szemben és lám,a babónak nem volt semmi baja-nézd csak meg Zalán képeit-egészséges:))
Szia
az örömmel részemről nincs gond:)
hogy a párom mit szól....:)
A gyerekeknek meg csak akkor mondanám meg, ha a genetika szerint is minden OK.
szia!
ha kibírod, akkor várd ki az uh-át ;)
Szia
csütörtökre jelentkeztem be nőgyógyászhoz. Szerintem csak utána mondom meg páromnak a hírt.
Vagy előtte???? Vagy várjam meg az UH-t - mert ugye az a 100%, és csak utána????
Nem tudom....
Meg azon is gondolkodtam, hogy sok kismama az első hónapokban olyan " hányós", hogy alig bír enni valamit, mégis egészséges lesz a baba.
Hát nekem ez a diéta olyan, mintha "hányós" lennék, csak kellemesebb annál:)
szia!
ez a babó jönni akart, jönni is fog, méghozzá egészségesen ;)
majd megírod, hogy a család hogyan fogadta a hírt?
Szia
most egészségesnek érzem magam. De azért biztosan sokkal másabb ennyi idősen kihordani egy csemetét, mint fiatalabban:)
Ha nekem besikerülne, biztos megtartanám!!
Ha egészségesnek érzed magad, és még szeretnéd is, akkor mi a probléma??
Sziasztok
köszönöm, még egyszer, hogy ilyen sokan bátorítotok!
Arra a döntésre jutottam, hogy a sorsra bízom a dolgot. Nekállok elvégeztetni a különféle rendellenességet kizáró vizsgálatokat. Ha nem lesz egyik szerint sem gond a babával, akkor úgy veszem, hogy a sors akarata volt ez. Ha esetleg gond van.... de erre még gondolni sem akarok. Persze, tudomásul kell venni, hogy arra is van esély:(
Köszönöm kedves szavaidat :)
Egyébként Loch ness-nek igaza van, nem akartalak megbántani, (sőt még igazad is elismertem) egyszerű megállapítást tettem, veled ellentétben minden sértegetés nélkül.
Teljesen igazad van,csak elszáll az agyam ha ilyen uninteligens ember téved a fórumba! Amúgy a megfogalmazása nem volt véletlenszerű,ezt nem lehet "félre írni".
A lényeg a kismama!
Egy baba konzerválja az embert, fiatalítja :)
Idősebb korban kicsivel nagyobb az esély a rendellenességekre, de még így is sokkal nagyobb az esély, hogy egészséges baba lesz :) Idővel úgyis kiderül, hogy minden rendben van-e. Sok boldogságot az új jövevényhez :) A férjednek biztos szoknia kell majd a gondolatot, ahogy neked is, de végül biztos örülni fog neki :)
További ajánlott fórumok:
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Sterilizáció után terhes lettem! Valaki segítsen!!!!
- Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk?
- 2009. május-tól vagyok GYES-en. Most terhes lettem. Hogy járnék jól? Tudnátok segíteni?
- Terhes lettem pedig el vagyok kötve
- Esemény utáni tabletta ellenére lettem terhes. Lehet valami baja a babámnak?