Tepsis Raffael recept


Tésztához:
6 tojás fehérje
25dkg. kristálycukor
10 dkg. liszt
15dkg. kókusz reszelék
2 késhegynyi sütőpor
Krém: / tjássárgája
1 vaníliás pudingpor
20 porcukor
1/2 l. tej
20 dkg. vaj
A Tepsis Raffael elkészítési módja:
A tojásfehérjét a cukorral keményre verem, beleforgatom a lisztet, a kókuszreszeléket és a sütőport. Közepes méretű tepsiben sütöm. A krémhaz tojássárgáját a vaníliáspudinggal 10 dkg. cukorral és a tejjel összefőzöm. A vajat kikeverem a maradék cukjorral. Ha kihűlt a vaníliás keverék akkor a kettőt összekeverem. A megsült tészta tetejére kenem. Kihűtöm .tetszé szerint szeletelem.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: t.panti, 2007. febr. 12. 20:34
A tepsis raffael elkészítési módja és hozzávalói.