Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tepsis pecsenye recept

Tepsis pecsenye recept

A Tepsis pecsenye hozzávalói:
4 szelet tarja
1 kg burgonya
3-4 gerezd fokhagyma
só,
bors
kenéshez zsír v. olaj


A Tepsis pecsenye elkészítési módja:
A húst kissé kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk. Az előkészített húst egy kikent tepsi egyik oldalán szép sorba lerakjuk. A burgonyát a hús mellé rakjuk, az apróra vágott fokhagymával megszórjuk, a húst is. Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük.

A húst kissé kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk.
Az előkészített húst egy kikent tepsi egyik oldalán szép sorba lerakjuk. A burgonyát a hús mellé rakjuk, az apróra vágott fokhagymával megszórjuk, a húst is.
Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tepsis pecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook