Tepsis pecsenye recept
A Tepsis pecsenye hozzávalói:4 szelet tarja
1 kg burgonya
3-4 gerezd fokhagyma
só,
bors
kenéshez zsír v. olaj
A Tepsis pecsenye elkészítési módja:
A húst kissé kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk. Az előkészített húst egy kikent tepsi egyik oldalán szép sorba lerakjuk. A burgonyát a hús mellé rakjuk, az apróra vágott fokhagymával megszórjuk, a húst is. Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük.
A húst kissé kiverjük, bedörzsöljük sóval, borssal, a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk.
Az előkészített húst egy kikent tepsi egyik oldalán szép sorba lerakjuk. A burgonyát a hús mellé rakjuk, az apróra vágott fokhagymával megszórjuk, a húst is.
Közepesen meleg sütőben szép pirosra sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2015. dec. 30. 21:20
A tepsis pecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.