Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tepsis csirkés csusza recept

Tepsis csirkés csusza recept

A Tepsis csirkés csusza hozzávalói:
50 dkg csuszatészta
só, bors
1 kg csirkemell
pár ek étolaj
20 dkg trappista sajt
5 dkg füstölt sajt
3 dl tejszín
petrezselyem


A Tepsis csirkés csusza elkészítési módja:
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk, az olajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejszínnel, a petrezselyemmel és a hússal együtt a tésztával összekeverjük. A húslét is belecsorgatjuk, amiben a hús sült. Egy tepsit kikenünk zsiradékkal és beleöntjük a tésztát, tetejére reszelt sajtot szórunk. Előmelegített sütőben 180 C fokon kb 20 percig sütjük, míg a sajt megpirul. Bármilyen salátával tálalhatjuk.

Akár római tálban is kiváló.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tepsis csirkés csusza elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook