Tepsis csirkés csusza recept
A Tepsis csirkés csusza hozzávalói:50 dkg csuszatészta
só, bors
1 kg csirkemell
pár ek étolaj
20 dkg trappista sajt
5 dkg füstölt sajt
3 dl tejszín
petrezselyem
A Tepsis csirkés csusza elkészítési módja:
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk, az olajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejszínnel, a petrezselyemmel és a hússal együtt a tésztával összekeverjük. A húslét is belecsorgatjuk, amiben a hús sült. Egy tepsit kikenünk zsiradékkal és beleöntjük a tésztát, tetejére reszelt sajtot szórunk. Előmelegített sütőben 180 C fokon kb 20 percig sütjük, míg a sajt megpirul. Bármilyen salátával tálalhatjuk.
Akár római tálban is kiváló.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. márc. 19. 07:34
A tepsis csirkés csusza elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.