Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Tepertős krumplilángos recept

Tepertős krumplilángos recept

A Tepertős krumplilángos hozzávalói:
50 dkg burgonya,
25dkg tepertő
50 dkg sima liszt
egy kevés tej
2 tojás

törött bors
vaj


A Tepertős krumplilángos elkészítési módja:
A héjában főtt burgonyát meghámozzuk és áttörjük. A kihűlt burgonyához hozzáadjuk a lisztet, a 2 tojást, az apróra vágott tepertőt meg a tejet, megsózzuk, megborsozzuk, és jól összegyúrjuk. Liszttel meghintett gyúródeszkán kis lángosokat nyújtunk belőle, vaslapra téve ropogósra sütjük, majd megkenjük vajjal. Aludttejjel tálaljuk.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A tepertős krumplilángos elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook