Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Tepertőpástétom recept

Tepertőpástétom recept

Elkészítési idő 30 perc

A Tepertőpástétom hozzávalói:
20 dkg. tepertő,
2 db. tojás,
só,
1 kis fej vöröshagyma,
őrölt fekete bors,
5 dkg. vaj,
1-2 evőkanálnyi mustár,
késhegynyi fűszerpaprika.


A Tepertőpástétom elkészítési módja:
A tzojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk és a tepertővel együtt alaposan ledaráljuk. Hozzáadjuk az előzetesen kikavart vajat. A vöröshagymát lereszeljük, ízesitjük sóval, mustárral, őrölt fekete borssal, fűszerpaprikával és végül az egészet alaposan átkeverjük úgy, hogy krémszwerű massza legyen.Hideg helyen, vagy hűtőben tároljuk.

Tartalmas étel reggelihez, vacsoráűhoz. Zöldpaprika, friss új hagyma illik hozzá.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A tepertőpástétom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook