Répakrém recept

4 db kisebb répa
10 dkg reszelhető sajt
2 gerezd fokhagyma
1 pohár tejföl
só, bors
A Répakrém elkészítési módja:
A sárgarépát megtisztítjuk, és nagyon apróra reszeljük. Így járunk el a fokhagymával és a sajttal is. Egy tálba összeöntjük a reszelt répát, sajtot és fokhagymát, rákanalazzuk a tejfölt, sózzuk, borsozzuk. Alaposan összeforgatjuk, és jó fél órán át hűtőben pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Kitűnő szendvicskrém lesz belőle, pirítóssal nagyon szeretem.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2008. júl. 3. 08:49
A répakrém elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.