Tenger mellé gyerkőcökkel. Mit érdemes vinni? Mi lehet fontos? (tudásbázis)
"nekem a spolocná zdravotná poistovnánál volt csináltatva, ez magyrul általánon egészségügyi biztositó, ha nem ide tartoznak akkor a sajátjuknál el kérvényezni ezt a kártyát aminek a neve: europsky preukaz zdravotného poistenia"
ezt kaptam válasznak, hogy hol lehet csináltatni a nemzetközi tb kártyát...remélem kibogozod...
most olvastam babaújságban egy krémet babáknak Curiosa
horzsolás, égés
Annyi még hogy 11-15 ig nem jó kint lenni és még napernyő alatt sem szabad altatni...ezt írja a fáma...
a homokozó szettet ne felejtsétek otthon...
hangyacsípésre hideg vizes borogatás, és a bögölycsípésre szintén...a tb kártyát még nem tudtam megkérdezni de rajta vagyok...
Tulajdonképpen kalcium-injekció.
Szájon át bevéve sokkal gyorsabban felszívódik, mint akármelyik pezsgőtabi. Pici, asszem 5milis ampullákban van, talán 10 van egy dobozban. Akkora a doboza, mint a kúpnak, szóval nem foglal sok helyet.
Doki írja ki receptre. Otthonra sem árt egyébként.
Oh, köszi szépen a tippeket...vannak dolgok, amikre nem is gondoltam.:-)
Védőoltás nem hiszem hogy kellhet Olaszba, de azért rákérdek..
Ventilátor sem kell, azt írták, légkondis szobák lesznek. hát remélem..:-D
érdeklődnék, a dokinál, hogy valami védőoltás nem kell-e a picinek...
naptej, sapka, úszógumi, picinek beültethető úszógumi, láz csillapító, fogzásra gyógyszer, lázmérő, kis ventillátor a szobába esetleg, ha nagyon meleg lenne, szúnyogírtó, elméletben a b vitamin szúnyog és kullancsirtó, a dokit meg kell kérdezni, hogy szedhetik -e a gyerekek, szúnyogcsípésre levendula bedörzsölés is jó, gyógyszertárba van homeopátiás elsősegély készlet, bármi történhet, kötszer, jód vagy betadin, csipesz bárminek a kiszedésére. hirtelen ennyi jut eszembe
Calcimusc!!!
Sose tudhatod, mire lesznek allergiásak. Elsősegélynek jó, ha baj van, felnőttnél, gyereknél egyaránt.