Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe. (beszélgetés)
A 17 éves lány jó eséllyel nem pubertás hanem ifjúkorú biológiailag.
Az egy dolog, hogy a nagyon szigorú okoskodóknak nincs gyereke, de a biológiaóra is kimaradt?
Nagymamám 17 évvel volt fiatalabb nagypapámnál.
Nem értem, mi a gond ezzel, nem a kor számít.
10 év még nekem is belefér.Onnantól már soknak érzem.
Én nem a válásokban vagy a nem válásokban látnám a kapcsolatok sikerét!Pont azért mert rengeteg rossz házasság van,ami nem végződik válással.Ha csak a hoxán olvasgtasz milyen házasságok vannak...
17 éves lányt nem gondolok felnőttnek. Viszont 32 éves férfit sok esetben gondolok még gyereknek(viselkedés,életvitel) így passzolhatnak is akár.Ahogy ki is derült,nem éppen anyukától távol élő férfiről beszélünk.
Vannak itt rendesen vélemények!
17 éves lány maradjon a saját korosztályában
Dumáld le a fickórol és max. fektesd egy huszonévessel össze
De legjobb lenne ha még a tanulással törődne és maradna a "saját" kielégitésnél
Ilyenkor irányitani kell még a serdülőket
Az nem indok hogy ma már a 13 évesek is...
Nem hiszem, hogy ebben a témában meg lehetne mondani, hogy mi a "normális" korkülönbség. Főleg, hogyha megnézzük a válási statisztikákat. Pont az ilyen normális korkülönbséggel létrejött kapcsolatokból lesz a végén válás.
A szüleim között 10 év korkülönbség volt, jó házasságban éltek édesapám haláláig. Mindenre lehet példát mondani, de nem biztos, hogy erre az esetre ez fog állni.
Miért ne lehetne egy 32 éves férfi őszintén szerelmes egy 17 éves lányba? Én ebben semmi különlegeset nem látok.
"nem kicsi perverziót táplál felém"
Ez alatt mit kell érteni?
Igen, van benne valami. Jól fogalmaztad meg. Valahol nekem is imponált a 10 évvel idősebb pasi. A barátnőim meg irigykedtek.:)))
Mi viszont most is együtt vagyunk. És unokánk is van.:)
na de elmondtad, nem?
a kiakadás benne van a pakliban, na de a nagylány már nagylánynak érzi magát.
na, én lépek, a témáról elmondtam, amit gondolok.
kívánom, hogy minden jól alakuljon, a 32 évesről derüljön ki, hogy egy jó fej, megbízható, normális pasas, apuka , anyuka megbékéljen és boldogan éljenek :)
Ki beszélt itt a topikindító házasságáról?
Honnan veszed, hogy rossz házasságban él?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- 6 hós fiam nem hajlandó kanállal enni. csak kiszopja bebőle a kaját, a száját nem nyitja ki. mit csináljak? teljesen kétségbe vagyok esve..
- Szerelmes vagyok, egy nálam idősebb nőbe
- Szülők közti zűrzavar... Teljesen kétségbeestem!
- Mit tegyek? Teljesen kétségbe estem, hogy komoly bajom van...