Teljesen integrált mosogatógép esetén valóban úgy van, hogy ha megállítom a gépet a program futása közben, akkor újra indul? (tudásbázis)
Az enyémet (szabadon álló) akárhányszor kinyithatom. Én ilyen utólag-bedobálós típus vagyok :) Szerintema msoogatás hatékonyságát nem befolyásolja.
Viszont azt nem értem, hogy érted azt, hogy a beépítetteknél nem látszik semmi a kezelőpanelből??
Nem nagyon szeretik a gépek, ha program közben kinyitogatod az ajtót. (hacsak nincs erre külön gomb)
Az enyém pl tökre összezavarodik, nem csinálja végig a programot. Nem is nyitom már ki közben soha.
Teljesen integrált mosogatógép esetén valóban úgy van, hogy ha megállítom a gépet a program futása közben, akkor újra indul? A szabadon állókat meg lehet állítani, bedobod, amit kint felejtettél, visszacsukod és megy tovább, onnan, ahol abbahagytad. De a teljesen integráltról találtam ilyen említést (tudjátok, ahol nem látszik semmi a kezelőpanelből), és ez többek között a döntésem alapja. Nem mintha az lenne a szokásom, hogy utólag teszek bele mindent, mivel tisztában vagyok vele, hogy a hatékonyságát is befolyásolja.
A másik kérdés. A teljesen integráltak esetén sok esetben van a program végén hangjelzés. Akinek van ilyen, milyen hangos ez a jelzés és mennyi ideig tart? Ugyanis mi sokszor késő este indítjuk el a gépet, és az 2-2,5 óra múlva jár el, amikor már alszunk. Nem szeretnék rá felébredni...És a többség már ilyen a teljesen integrálhatóakból.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Érdemes venni mosógatógépet?
- Mosogatószer ízű edények a mosogatógépből
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Rossz a mosogatógép-tabletta?
- Foltossá tette a poharaimat a mosogatógép, mit csináltam rosszul?