Televíziós műsorok (beszélgetés)
Igen, Alee egyedi. Belőle nincs sok hasonló. Ami engem illet, én külön kategóriákat adtam volna. Kamilla a legjobb hang, Alee a legsokoldalúbb, legnagyobb, legegyedibb karakter.
Paulinának meg nagyon szexi hangja van, karcos és az Ajándék száma valami csodálatos. És remek dalokat ír, dallamosak.
Beszélgetős műsorokat, természetfilmeket és sportot minden mennyiségben.
Filmeket pedig Netflixen nézünk.
BK-T Mintaapákat naponta néztem.
FARMOT,NYerő párost alkalmanként, nem azért mintha olyan nagyon érdekelnének, hanem jobb hiján, mert a többi csatornán csupa nézhetetlen műsör van. DTV-n nézem a történelmi magyar filmeket, ha ugy jön ki az időm. Retek klubot vetélkedőit mellőzöm mert hányok Csobot Adéltól.
Dettó! 😊
Ezeket nézem én is, illetve a felsoroltakat én sem.
Én is nézek TV-t. Híreket is, sorozatokat is és mindenfélét.
A főzős műsorokat, cápák között, exatlon és társai nem érdekelnek.
Sorozatok közül sem mind. a CSI-ket szeretem.
Szoktam nézni az xfaktorhoz hasonlókat is, de mindig azt, ami szórakoztatóbb és jobban érdekel. Ilyenkor szoktam vasalni, így teljesen jó háttérzajnak;)
És kit találok esélyesnek? Mármint kit találtam. Hát nem Alit. Szeretem a rap-et, de ez a kissrác, hát nem tudom....
A lány jobba volt százszor, de gondolom itt is számított, hogy Ali folyamatosan siránkozott és ezzel elnyerte a szavazók "szimpátiáját".
Sajnálatos, hogy azért érvényesülhet valaki, mert jobban tud nyafogni a másiknál, és a tehetség háttérbe szorul...
Nem szeretem a tv-t.
Jóformán annyit látok, amennyire rákényszerülök azáltal, hogy mások nézik.
Az új készüléket nem is tudom kezelni.
Hírekből jobb, frissebb a net, csacskaságora is lehet bukkanni, ha akar az ember. Anélkül, hogy lenyomnák a torkán azt, amit éppen vetítenek, szóval neten szabadabb a választás.
Szakmai témák abszolút csak online vannak.
Goldbergéket nem kedvelem, de a Modern család jöhet.
A celeb vetélkedőket, meg az X faktor típusúakat nem bírom, se a napi sorozatokat. A tudományos/történelmi csatornákat és műsorokat szoktam nézni, gasztrót néha, és persze azért nézek filmeket is. Netflixem nincs, de Hbogom igen.
Az indítható fórumaid számát nem korlátozták még? :D
Nincs előfizetésem, de még tévékészülékem se. Nem is lesz, ha csak rajtam múlik!
Covid előtt néha moziban voltam, meg néha netflixen, yt-on megnézek egy filmet. De semmi nem hiányzik, ami a tévében van.
Épp tegnap olvastam hogy jön az Így jártam apátokkal kiadás.. 👎
Ted felesége egy picike kis barna csaj lesz a végén. Aki ráadásul majd meghal rákban mielőtt megöregedhetnének együtt.
Erre a sorozat Hilary Duffal indul aki szőke.. 🤦♀️ És Kim Cattral fogja elmesélni, aki nem mai csirke? 😐🤨
Híradó,de már azt is ritkábban.
Nem követek semmilyen csatornát.
Mikor indult az X_faktor,szerettem nézni.Mostanra sajnos nézhetetlenné vált.
Valamelyik külföldi adón szokott menni,a Raktár vadászok.Abba néha_néha bele nézek.
Inkább rádiót hallgatok,vagy olvasok.
Jelenleg nincs bekötve semmi.
Netflixezünk. Youtubozunk.
Semmi ilyen celeb gyártó műsort nem nézek.
Vagy Travel csatorna vagy TLC esténként.
Éjszakás után pedig ID.
Ha együtt a család akkor pedig Netflix.
További ajánlott fórumok:
- Van-e a gyermeked szobájába televízió és/vagy számítógép?
- Szerepeltél már újságban / televíziós riportban? Ha igen, mennyit és miről szólt..?
- Kisfiamnak televízió lett a jele az oviban :o(.Nem tudtok valami mintát? (keresztszemes pl...)
- Szerintetek bárki játszhat és nyerhet a televízióban futó telefonos játékokban, vagy csak a bennfentesek?Tényleg kifizetik a nyereményt?
- Webáruházban vásárolt már valaki televíziót? 2 év garancia után, ha elromlik a tévé javítják a szervizek?
- A televízió és a családi élet