Televíziófüggőség (beszélgetés)
Esélyem sincs.
Ahhoz milliók kellenek+egy mestervizsga.
Egy pékség van a városban. Természetesen megpróbálom, de a szakmunkásokat nem nagyon veszik fel, mert nekem bértábla alapján kell fizetni.
Sokkal kevesebbért kap betanítottat...
Jó szakma, szemét tulajok.
Viszont van egy hatalmas ipari parkunk. Nem ijedek meg.
Februárig van ellátások, de szeretnék január első hetében munkába állni.
Már most minden bajom van, hogy holnaptól egyedül leszek itthon, de ki vesz fel ünnepek előtt, mikor még a papírjaimat sem kaptam meg az önkormányzattól?
Neked minden IS a bajod.
Évek óta él akarsz válni.
Unalmas már.
Sírsz itt örökké a semmin.
Nem tudom.
Most, hogy az ápolási megszűnik ahogy találok valamit, már munkába is állok. A férjem éjt nappallá téve gürizik.
Itthon csak megbolondulni lehet.
Miből élnek?
Én nem tudom, annyi fiatalt látok akik nem dolgoznak. Családosokat is. Van két gyerek, az anya otthon a gyerekek közösségben a férj meg ha van kedve dolgozik, ha nincs nem dolgozik. Honnan jutnak pénzhez, hogy tartják fenn magukat, rezsi, élelem, stb. Rejtély. Én ha nem mennék nap mint nap dolgozni, sehonnan nem kapnék semmit.
😂
Majd írd meg!
Mit csinálnál nélküle?
Hisz félsz mindentől...
Te nem dolgozol hanem gépezel, ő zombul a tv előtt.
Érdekes kis család vagytok.
Válni akarsz?
Válj, de nem fogsz.
Unatkozol.
További ajánlott fórumok:
- Van-e a gyermeked szobájába televízió és/vagy számítógép?
- Szerepeltél már újságban / televíziós riportban? Ha igen, mennyit és miről szólt..?
- Kisfiamnak televízió lett a jele az oviban :o(.Nem tudtok valami mintát? (keresztszemes pl...)
- Szerintetek bárki játszhat és nyerhet a televízióban futó telefonos játékokban, vagy csak a bennfentesek?Tényleg kifizetik a nyereményt?
- Webáruházban vásárolt már valaki televíziót? 2 év garancia után, ha elromlik a tévé javítják a szervizek?
- A televízió és a családi élet