Teleshop termékek, kinek mi vált be? (beszélgetés)
7. 116199a424
2012. okt. 10. 08:08
Latod, Csucs! Legkozelebb antiallergent kell megkerdezni, neki kulonleges szimata van ahhoz, hogy mit erdemes kiprobalni, es minek van kamu-szaga :-)
6. 5c975c63f7
2012. okt. 1. 17:32
a fogyasztó övről meg annyit, hogy mikor fogják már fel végre az emberek, hogy nem lehet lefogyni ilyen dolgoktól.
diéta vagy legalább néhány élelem kiiktatása, mozgás. ez a minimum. aztán lehet járni speedfitnessre, meg valamiféle kiegészítő dolgokra. de mindegyiknél ugyanúgy ott van, hogy rengeteg vízfogyasztás, szemét kaják kerülése.
ne dőljetek már be ilyen dolgoknak!!!
5. 5c975c63f7
2012. okt. 1. 17:31
véleményem szerint egyik termékük sem ér mondjuk ezer forintnál többet.
anno vettünk egy burgonya szeletelőt, aminek a lefogatója sosem működött. egyébként jól lehetett volna vele vágni :D
anyum nemrég vett egy mágneses térdvédőt vagy mit. már szétnyírbálta, pedig megmondtam, hogy felejtse el. sosem hisz nekem.
4. 116199a424
2012. szept. 11. 16:24
Nekem ugy 10-12 eve volt ilyen ovem, de a annyira irritalta a hasamon a bort + azt a par anyajegyet, hogy vissza is kuldtuk par napon belul. Nem tudom, hogy mostanaban gyartanak-e jobb minosegu, nem bor-irritalo oveket, de nekem ez az elso rossz tapasztalat nagyon elvette a kedvem attol, hogy megegyszer rendeljek ilyesmit.
3. bobe2 (válaszként erre: 1. - Csucs)
2010. jún. 9. 20:42
Én megvettem a fogyaszto övet ,nem a mit most reklámoznak ,eggyel régrbbit kb 3 éve nekem nem használt söt anyira viszket a börünk tölle mikor rezeg hogy kibirhatatlan.
2. rr00
2010. jún. 9. 19:48
én csak vágyakozom
1. Csucs
2010. jún. 9. 18:59
Ilyen fogyasztó övet, vagy hasonlót vett már valaki?Érdekelne, hogy milyen.
További ajánlott fórumok:
- Valakinek van-e tapasztalata a gano cafe-ról ill. a ganodermás termékekről?
- Hol kaphatóak a régebben bevált termékek?
- Szerintetek mennyire hatásosak a Teleshopos és Topshopos termékek?
- Ws Teleshop-os termékek vélemények, keresések
- Vásárolt valaki a WS Teleshop által hirdetett rovarriasztót és hogy vált be?
- Milyen bevált hajnövesztő termékek vannak?