Ws Teleshop-os termékek vélemények, keresések (beszélgetés)
Mi Leg Magicet vettünk,és Ab Kingpot, nagyon szuperek!!!!!!
meg vagyunk elégedve!!!
némelyik boltban lehetett kapni gatyit ismerősöm vett is és összehasonlíthatatlan a teleshopossal.. sokkal márkásabb a teleshopos!ezért vagyunk annyira megelégedve!
Viszont vettem a férjemnek elektromos borotvát, no az olyan volt hogy másnap a postára mentem visszaküldeni. vissza is vették küldték a pénzt... csak 2000ft om oda lett,mert kiszálítási költség + mikor postán visszaküldtem nekik...
Bár most elkábúltam pár dolgon megint... pedig tudom nagy dumákat tudnak mondani... Most a spin go felmósóra fáj a hátsófogam.. az első meg az elektromos seprűjükre Swivel Sweeper G2.
no meg a késkészletük :) 10 részes:) nem tudom milyen lehet...na meg lenne olyat amit kipróbálnék szívesen.
szia! na milyen a termék megvetted?
igen amúgy egyes oldalkon licitálós oldalakon megvehetők fele annyiért ezek a termékek. Bár nem tudom hogy tényleg honnan szerzik be és hogy tényleg valódiak -e
Nekem az Instyler-re fáj a fogam, ha minden jól megy, jövőhéten a kezembe lesz.
Csak az árban csalódtam.Negyed annyiért is megvásárolhatóak a ty shopos termékek.(ugyanolyan minőségben!!)
A festékszóróról az sógornőm azt mondta nagyon jó. Bár néha csepeg, de fel lehet mosni utána. Walk maxx cipőről is jót hallottam. Esteleg megkérdezhetem a barátnőmet, hogy ő mennyiért tudja kihozni, hogy ha mégis megvennéd ne érjen nagy kár ha neked nem jön be.
Nekem az alakformáló bugyi hatalmas csalódás, semmit se ér, gyenge az anyaga könnyen szakad. a fejlámpa 3 elemmel működik, de nem fér bele 3 elem, csak ha nagyon összepréselem és a külseje sérül, a h2o az tök jó, csak nagyon vizes és szobánként kell rajta fejet cserélni, hogy ne áztasson. A monster 1200 az kiváló, gyönyörűen tisztít, a cellu 5000 nagyon király!
Spin&Go felmosót én nagyon szeretem. igaz, hülyeség a reklámja, hogy nincs többé ronygkicsavarás kézzel, hol él, aki ezt kitalálta?
nekem egyelőre ez az egyetlen termék, ami bevált, vettem korábban háztartási gépet (gyümölcscentrifugás), na, az a kukában landolt.
Én Dormeo fedő matracot vettem, Prov gyalut és Leg magicet. Mindegyikkel megvagyok elégedve. Most még a Pen sum festék szórót szeretném majd mert ugyis festeni kellene... Esetleg erről mondhatna valaki véleményt hogy megéri e!
Bááár lehet hogy ezek nem a Vs Telesopnál kaphatoak!?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az Oriflame termékekről?
- Mi a véleményed a Lenkei-és a Béres termékekről?
- Mi a véleményetek a LOUIS VUITTON termékekről?
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)
- Mi a véleményetek a Balea, valamint Alverde bőr- és arcápoló termékekről? Tapasztalatokra is kíváncsi lennék!
- Melyik TvShop-os, TeleShop-os termékről mi a véleményed?