Telek bekamerázása. Hogyan? Mivel? (tudásbázis)
Ó, bocsánat, hogy tapasztalataim, képességeim függvényében segíteni próbáltam! Nem okoskodtam, nem kértelek számon, csupán javaslatot tettem és kérdeztem. Ha neked ez baj, akkor maradj magadnak a hatalmas tehetségeddel!
Amúgy: miért pont egy női oldalon érdeklődsz ilyen komoly műszaki cuccal kapcsolatban?
Jó magas kerítést, hálót javaslok. Mint a teniszpályák esetén.
De itt egy kertész blogja védelmi tanácsokkal:
Nekünk wifis éjjellátó kültéri kameráink vannak, bárhonnan rá tudsz nézni a neten. Szerintem jó dolog. Az hogy hova rakod, az lehetőség kérdése, értelemszerűen hogy ne lehessen elérhető, és persze annyi darab, ami mindenhova belát...
Az hogy mennyire riaszt el bárkit is, ha felvesz egy sapkát, meg egy kapucnit, hát úgysem ismered fel, de ettől még sokszor jól jött már nekünk, mikor valamiért riasztott a ház, vagy a kocsi, láttuk távolról is, hogy csak vaklárma, és nem kell odaküldeni senkit, vagy riasztani a szomszédot...
Elhagyom mégis a témát!! Nincs kedvem értetlenkedni !!!
Ja,, akkor tegyél ki dísz ijjesztő kamu kamerát , vagy madárijjesztőt!!!😃
Na sokk szerencsét!!
Ez nem teljesen így van. Egy ház esetén ha beriasztott állapotban ablak vagy ajtó nyílik, egyértelmű, hogy emberi tevékenység történik. Ha olyankor történik, mikor nincs otthon a gazda, akkor rosszindulatú behatolás, mehet a távfelügyelet.
Kültéren nem lehet ezt megcsinálni. Nem lehet minden mozgásra ugrani, mert az lehet macska, kutya, őz, madár, mittomén. Ezért gondoltam kamerára, hogy távol tartsa azokat, akik szeretnek a környéken lopkodni. Ha látnák a kamerákat, meg a kirakott táblát, akkor talán átmennek egy olyan helyre, ahol nincs meg a rögzítés rizikója.
Távfelügyeletre nem gondoltál?
Oké, hogy a bekamerázás nem olcsó, de azonnal cselekednek , intézkednek.
Sziasztok!
Tapasztalatokról szeretnék olvasni olyanoktól, akik tettek ki kamerát a kertjük, telkük védelmére. Milyen márka vált be? Én wifis kamerákra gondoltam, 3-4 darabra. A tiétek felhőbe rögzít? Érdemes olyat választani a kártyás helyett? Hova tettétek ki, hogy a kamerát ne lopják el?
További ajánlott fórumok:
- Pusztulnak a halak az akváriumban - mivel, hogyan takarítsak?
- Hogyan spórolsz / mivel lehet spórolni?
- Mivel vagy hogyan lehet enyhíteni a fogzással járó fájdalmat?
- Hogyan és mivel lehet a legszebben ablakot tisztítani?
- Hogyan csábítanátok egy pasit, mivel kötöd magadhoz a párod?
- Hogyan kell házilag zsemlemorzsát készíteni? Mivel lehet megdarálni?