Tejszínkrémes gyümölcsös finomság, csokoládéöntettel recept
A Tejszínkrémes gyümölcsös finomság, csokoládéöntettel hozzávalói:2 tasak tejszín ízű pudingpor
7 evőkanál cukor
8 dl tej
2 nagy banán
3 dl habtejszín
1 evőkanál porcukor
10 dkg mogyoró
10 dkg étcsokoládé
5 dkg koktélcseresznye
A Tejszínkrémes gyümölcsös finomság, csokoládéöntettel elkészítési módja:
A pudingport összekeverjük a cukorral és a tejjel a megszokott módon megfőzzük. Miután elkészült egy sütőformába öntjük és hagyjuk kihűlni. A banánokat felszeleteljük és ráhelyezzük. Közben felverjük a habot és hozzákeverjük a porcukrot, majd a tetejére halmozzuk. Hűtőbe tesszük fél órára. A csokoládét felolvasztjuk és adunk hozzá 2-3 evőkanál habtejszínt, (nem felvert) folyamatos kavargatás mellett kihűtjük és ráöntjük a hab tetejére. A mogyorót összetörjük, megszórjuk vele és a koktélcseresznyével díszítjük. Hűtőbe tesszük és hidegen tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2015. júl. 26. 12:29
A tejszínkrémes gyümölcsös finomság, csokoládéöntettel elkészítési módja és hozzávalói.