Tejszínes-kukoricás csirkemellragu recept
A Tejszínes-kukoricás csirkemellragu hozzávalói:csirkemell,
fűszerek (majoranna, szerecsendió, petrezselyem),
só,
1 dl tejszín,
kis tej,
1 csapott ek. liszt,
olaj,
1 közepes fej vöröshagyma,
konzerv kukorica.
A Tejszínes-kukoricás csirkemellragu elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát kis olajon majd víz hozzáadásával megdinsztelem, majd a csirkemell szeleteket beleteszem. Felöntöm egy kis vízzel, megsózom, megfűszerezem. Amikor a hús már teljesen megfőtt, a tejszínt a csapott evőkanál liszttel és egy kis tejjel csomómentesre elkeverem, és besűrítem vele a ragut. Beleteszem a kukoricát, az egészet összerottyantom. Spagettivel tálaltam, petrezselyemmel hintettem meg, de készítheted makarónival, penne, orsó vagy más tésztával is.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Marika571112, 2013. febr. 23. 18:41
A tejszínes-kukoricás csirkemellragu elkészítési módja és hozzávalói.