Tejserkentők (beszélgetés)
nekem a milk more kapszula jött be reggel bevettem délutánra már jó sok tejcsim lett
de próbáltam a laktoherbet,hippet+milk love-amit a rubint réka reklámoz-szerintem semmit nem ér :-(
ittam sört is karamalz-ez is jó de mivel édes szénsavas puffaszt és szerintem híztam is tőle.
szóval egyéne válogatja.mindent ki kell próbálni!
én viszont a narancslevet hagytam hamar abba,mert attól kipattogott..a többitől nem lett semmi baja..
soha nem volt hasfájós..
Karamalz nevű maláta ital, alkoholmentes, van belőle citromos is, az nekem jobban ízlett. Cba-ban tecsóban, intersparban is kapható. Nem kavartam ki belőle a szénsavat, de biztos nem árt, ha megteszed.
A 100% almalé is nagyon jó és az almaleves.
Kramalz maláta italnak hívják..citromos ízű egész jó!:)
Ezenkívül még ittam sok narancslevet,homeopatiás golyócskát szedtem,görögszénamag-,és laktoherb teát ittam..Ez utóbbi vált be a legjobban nekem.
Én is ezt hallottam, hogy a tejserkentő teák a babáknál hasfájást okozhatnak. Úgyhogy én sem élek vele. :D
Nálam is aktuális a téma. Napi 3-4 liter tiszított víz, és g*sser citromos alk. mentes sör. :)
És természetesen fehérjedús étkezés.
Császáros voltunk, második napon meg volt a tejcsibelövellés, és azóta is nagyon ügyik vagyunk. Jó sokat gyarapodott a súlya a Kis Drágámnak. :)
Szia!
Nálam egy kapszula vált be, privátban elküldtem a nevét, hogy ne legyen nyilvános reklám. Ugyanaz van benne, mint a teákban, csak sokkal koncentráltabb.
szia
Éna első két gyermekkel,nem nagyon szoptatam különféle okok miatt ,azután a harmadikkal csak szoptattam,és egy olcsó meg oldással,a görögszéna maggal,abban van a legtöbb fehérje,a ize pocsék,de a hatása,annál jobb :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen homeopátiás szerek vannak tejserkentésre és hogyan szedhetők?
- Használt-e valaki Motilium-ot tejserkentésre? Vagy egyéb mi vált be?
- Milk&Love tejserkentő kapszulát szedett valaki? Milyen tapasztalatai vannak?
- Görögszénamag tejserkentésre? Próbáltátok már?
- Használt már valaki More Milk tejserkentő kapszulát? Tapasztalat, vélemény?
- Crystal Baby Tejserkentőt próbálta valaki?