Tejfehérje allergia - mit tudtok róla? (beszélgetés)
Mikor a fiam pici volt,nála is hasonló probléma volt,csak a lista volt hosszabb,mit ne.
Megvettem neki a már akkor is méregdrága rizstejet.
Vannak fórumok,Egyesületek.
Akkor minket is ez húzott ki a gödörből.
Itt helyben volt 1 club ahol ezeket meg lehet vásárolni,beszélgetni,infót gyűjteni.
Nyomozz nálatok nincs-e,vagy a közelben.
Nálunk a liszt is gáz volt,úgyhogy a kenyeret is sütöttem.
Megjegyzem:mire oviba ment,elnőtte.
Könnyebb volt vele,még diétáztatnom kellett,mint most,hogy mindent ehet (nagyon rossz evő most és válogatós...).Akkor mikor nem lehet vígan ette a diétást,pedig az íze.... de ma már sokkal finomabbak,és korszerűbbek,egészségesebb élelmiszereket lehet kapni,mint anno....
Kitartást kívánok.
Immunerősítő és a diéta után az allergia elnőhető.
szia
van egy olyan fórum, hogy tejallergiás gyerekek, ott sok minden van, nézz körül:)
A kislányomnak van.Először csak a tejre volt érzékeny.A többi tejterméket ehette.Aztán már a túrótól is kijött az arcán, meg a tejföltől is...Ez utóbbit imádja!:(
A doktornő mondta, hogy rizstejet ihat, szójatejet nem, mert lehet rá keresztallergia.Ha valaki ugyanebben a cipőben jár, kérem, írjon, mert el vagyok keseredve.Ja, és még nem ehet a drágám mandarint és banánt sem...
További ajánlott fórumok:
- Ha a kisgyereknek tejfehérje allergiája van, ami hányásban nyilvánul meg, az vajon kinőhető? Szívesen beszélnék olyanokkal, akiknél elmúlt.
- Azt hallottam, hogy az allergia után is jár adókedvezmény.A szakorvosnak kell valami papírt kitölteni hozzá.Tudtok erről valamit?
- Tudtok valami jó módszert allergia ellen?
- Laktózérzékenység vagy tejfehérje allergia?Úgy tudtam laktózérzékeny vagyok, de a laktózmentes tejtől is produkálom a tüneteket..
- Pókszőr allergia. Tudtok róla valamit?
- Hogyan történjen a hozzátáplálás tejfehérje allergiás babának?