Tudtok valami jó módszert allergia ellen? (tudásbázis kérdés)
január 1- december31-ig minden reggel vagy 20-25
tüsszentek viszked az orrom, köhögög - majd 9 óra felé mintha elvágták volna.
Sziasztok
Szoptatós kismamának milyen allergia elleni készítményt ajánlanátok?Parlagfűre...
Remélem tud valaki segíteni,előre is köszönöm :)
Nagyon sok mindenre allergiás vagyok. Esetemet írom le. Már a munkahelyemen csak a munkát végeztem, a mosogatását az eszközeimnek a kollégáimra bíztam. Volt, hogy egy apró seb sem gyógyult be, egy fél év alatt sem. Az első tavaszi nap meg, ahol ért, rettenetesen kivörösödött a bőröm, és veszettül viszketett. Ez még ruhán át is. A tavaszi fa és bokor virágzásainál meg "taknyom nyálam folyt", zsebkendők tucatjait kellett használnom. (A papír zsebkendőre is allergiás vagyok!) Nem gyógyult a seb, kiütések: irány a bőrgyógyász.
Mit csinált? Adott "Kalcium injekciós- vitamin-koktélt" Szúrások! Fizetés. Pár hónapig rendben.
Ebből tanultam. Ennek harminc (30) éve. Az óta állandóan eszek reggelente 1 Multivitamin tablettát, néha egy kalcium pezsgő tablettát. Sebeim gyógyulnak rendesen, Tavaszi nap hatása és a poroké valamivel gyengébb lett.
A tünetek: folyamatos orr folyás,szemviszketés,könnyezés,viszket a bőre,időnként bőrkiütés ugyan azokon a helyeken.Az arcán,nyakán,mellkasán,hónalján.
6 éve van allergiás tünete,azóta 7-8 fajta gyógyszert próbált már ki.
Allergodil orrspray.Nekem a parlagfűre bevált.
Befújás után, még egy ideig trüsszögök, és folyik az orrom, de utána sokkal jobb.
Szia!
Attól függ mire allergiás!A gyógyszereket is folyamatosan kell szedni,nem csak akkor amikor "beköszönt az allergiaszezon".
Nekem a nagyobbik fiam kutya és macskaszőrre egyaránt allergiás,tehát állat nincs a közelünkben (bent a lakásban).Penészre is allergiás-ez is orvosolható,falakat lefújni stb.
Nekem most kelt el egy használt biptron, de máris van két új és egy másik használt helyette.
Ha budapesti vagy, odaadom kipróbálni, ne menj bele lutriba...
További ajánlott fórumok:
- Tudtok valami jó módszert, ami azonnal elmulasztja ha fáj az epém?
- Tudtok olyan jóslást, módszert, ami segít két férfi közül választani?
- Nem tudtok valami egyszerű, de hatásos módszert mitesszerek ellen?
- Nem tudtok valami hatásos módszert/gyógymódot furunkulusok ellen?
- Hányinger ellen tudtok valami hatásos módszert?
- Vakond ellen hathatós módszert tudtok tanácsolni?