A lány kutyusom nem nagyon foglalkozik velük, a fiú meg túlságosan. De bánná a franc, hogy szétkaparja a kertemet a kutya, utána úgy se jönnének már vissza. De a bolond szomszédom tönkre tette a kerítést így megszökik a kutya és tele a kert vakonddal. :(
Tehát ha valaki nem szeretne vakondot, vegyen egy jó kotorékozó foxit és megszűnik a panasza.
Szomorúan olvasom,hogy elő fordulhat,hogy a növény sem jó? Teljesen tönkre teszik a kertemet.Párnapig eltűnnek, aztán kezdődik minden előröl. Volt olyan nap amikor 44 db földtúrást számoltam meg kb. 60m2-en.
Az az igazság,hogy az összes szóba jöhető módszert kipróbáltuk már és folyamatosan használjuk is.A fűst patrontól kezdve a cabidig.Minden használ, de csak ideig-óráig.
Nekem teli a kertem vele és mellette is feltúr a vakond. Habár speciel nem néztem meg, hogy az ugyan az e mint az enyém. De vakondűző növényként árulják ezt is.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.