Azt hallottam, hogy az allergia után is jár adókedvezmény.A szakorvosnak kell valami papírt kitölteni hozzá.Tudtok erről valamit? (tudásbázis)
Már bocsánat,de a Jonnsons termékei egy nagy rakás kaki.Drága is és nagyon irritáló a börre,szóval ha valakinek nem vóltak kiütései e termék használata után biztos lesznek.Egyedül a baba samponja ér valamit.Persze ez csak az én véleményem és tapasztalatom.
Lina aki nem engedi ,hogy segíts azt hagyd a csudába,majd az életben hosszabtávon megtapasztalja.
Hát jó, engem aztán nem érdekel hogy mi lesz veled. Én bőrgyógyászaton dolgozok, gondoltam adok pár tanácsot, ha nem akarod nem fogadod meg. Felőlem egész életeden át kenegetheted magad, és növesztheted a kiütéseidet. Mit bánom én.
Majd meglátod idősebb korodra hogy nem ezt a pályát kellett volna választanod, és mennyire tönkreteszi a bőrődet. De engem ez sem érdekel, felőlem aztán ki is fekélyesedhetsz...
Szerintem aki tanácsot, ad nem ilyen módon kell leragálni.
Szerintem neked nemcsak a bőrődre hat ki az atópiád...
Mi a gyerkööknek nem is használunk márkás tusfürdöket, pláne nem Jonnsont! Ettől tuti kiütés volt anno.
Csak gyogyszertári kevert kenőcsöt.
Probáljátok ki a Linola fett termékeket. Nagyon jok. Nekik ez hozta helyre a börüket!
Testápolásra szintén jo a Lipobase, jo zsirozó.
A szoli tönkreteszi a bőrt, a napfény "egészségesebb", és a szauna is jót tesz az atópiás bőrnek.
Látom, fodrász leszel. Hát jaaa. Az tuti hogy nem egy jó szakma egy atópiásnak. Lehet hogy az állandó írritálás miatt is rosszabbodnak a tüneteid. ( Az hogy kesztyűben dolgozol, nem jelent semmit )
A babaszappan nem szárít, azért babaszappan. A dörzsölös izé meg csak az amúgy is rossz bőrődnek tesz rosszat.
De te tudod...
Mi ekcémára kapjuk az emelt családit, de mivel a nagyobbik lánymak szép a bőre i8gy már nem jár. De mivel az ekcémával összefüggésben van az allergiája, ezért tanácsolta a bőrgyogyász, hogy probáljuk meg az allergiás dokitol, hogy adja meg az emeltet.
Majd kiderül.
A büdös fos színű krém neve Dhitranol volt nem? Azt viszont nem lehet venni csak receptre adják.
Szerintem neked atópiás dermatitised van, ahogy leírod.
Fürdéshez Hydrophil non-ionicumot kell használni, utána testápolónak is. Lehet még karbamidos kenőcsöt is használni, az is jó.
A kedvezmény a gyógyszer felírásra van. Adókedvezmény nincs. Valamit félrehallottál.
Ha az orvos igazolja az allergiát, akkor ő kedvezményesen tud felírni gyógyszert, fél évig a háziorovs írhatja kedvezménnyel. Ha lejárt a fél év akkor újra el kell menni az orvoshoz meghosszabítani a javaslatot.
Nálunk így működik, de gondolom mindenhol.
Adókevezmény??? És mégis hogyan?
gondoltam, ez csak egy szellemes kérdés volt, mert akár igen is lehetett volna a válasz! :)
hűűű, nem tudom elmondani mivel kenem magam, anyu egyik ismerősének a fia volt ekcémás a tenyerén és a talpán, neki a természetgyógyász írta ezt fel. ajánlották, hogy próbáljam ki, mivel már az ég világon mindent kentem magamra, még fos színű büdös krémem is volt (halál komolyan!), így gondoltam nincs mit vesztenem. már az első alkalom után látni a változást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! igaz lassan 10 éve volt az első alkalom, de emlékszem. azóta minden fürdés után kenem magam. rémes tortúra, de, ha ez az ára, hát nincs más. nagyon nehezen is kenhető, de megéri. pár éve megpróáltam abbahagyni, pár nap múlva kezdett megjelenni a kéz hajlatomba, azóta nem próbálkoztam, de szerintem már nem is bírnám ki e nélkül a fura rutin nélkül. száraznak érezném a bőröm krém nélkül. :)
Mivel te 21 éves vagy, nem hiszem, hogy jár, mert nekem 3 és 5 évesek a csajok akikre emelt családit kapok.
Esetleg a közgyogynak járj utána azt lehet megkapod. Igaz ami jo kenőcs azt nem támogatják.
Mivel kened magad?
További ajánlott fórumok:
- Családi adókedvezmény, hogyan is működik?
- Olvastam, hallottam - megosztom
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Hogyan kell kitölteni a családi adókedvezmény 2012. érvényesítéséről a nyilatkozatot?
- Családi adókedvezmény igénylést hány példányban kell kitölteni?