Teherbe esni szülés után 1 éven belül (beszélgetős fórum)
Bocsánat, csak most olvastam. Gratulálok:).
Csaszarral szuletett a 2. vagy normal szulessel? Gratulalok :-)
fiam születése után 7 hónappal ismét várandós voltam... semmi bajom nem volt, annyi, hogy sokkal gyakrabbn keményedett a hasam, de ennek nincs köze az elözö császárhoz. a hegemet egyáltalán nem éreztem. viszont tény, hogy necces dolog egy 1 évest ellátni nap mint nap úgy, hogy negyven fok van és nö a poci :) de nem bántam meg, szerettem másodszor is terhes lenni.
Hűha!
Az én kisfiam 5 hónapos múlt,mi még masszívan védekezünk. Lehet, hogy fölöslegesen, rá mi is 2 évet vártunk :).
Remélem, rendben leszel, majd mesélj, ha tudsz és lesz egy kis időd.
Sok sikert,és gratulálok!
sziasztok.én 4 hónapja február 3.án szültem császárral.és ma csináltam tesztet.babát várunk újra,az előző babát 6 évig vártuk!!!
Jonni fog mikor ott az ideje. Jo babazast is addig :-)
Köszi a választ mindenkinek!
Még nincs tervben a következő, én megvárnám az egy évet. Csak azért kérdeztem, mert a múltkor azt hittem, mégiscsak babát várok, és elég ijesztő volt. És azóta sokszor eszembe jut.
Ezek szerint annyira nem félelmetes a dolog, bár talán jobb várni még.
Mi a csaszar utan 6 honappal dontottuk el,hogy legyen teso. Sajnos meg nem jott ossze es mar a kisfiam 18 honapos :-(
Nem csak a következő szülés számít, a varratok vagy amellett a szövet a méh növekedésével is sérülhetnek. Ne forduljon elő senkinél, de jobb az óvatosság.
Sziasztok!
Van egy kedves ismerősöm, akinek a harmadik babája a második császár után 2 hónappal fogant. Bár egészségesen megszülte (11 hónap van a két gyerek között), erre a terhességre ráment a méhe. A varratok és a sebgyógyulás miatt mondják a dokik, hogy császár után jobb várni a következő terhességgel. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek máshogy regenerálódik a teste, de azért jobb az óvatosság. Bár én természetes úton szültem, császár után várnék a következő terhességgel.
Itt s hoxán is vannak olyanok, akik császár után egy éven belül szültek, semmi gond nem volt a dologból. Ilyenkor császározni szoktak biztonságból, ha ilyen gyorsan jön, de ha kicsit később, kb. két évre, akkor van olyan doki, aki engedi a természetes úton való szülést.
Értem. Hát akkor úgy tűnik, nem olyan nagy gond lenne, ha úgy alakulna - bár még nem szeretném.
Gratulálok neked is!
En csaszar utan 9honappal lettem terhes a lanyommal, minden rendben volt, vegig termeszetes szulesre keszultunk, de vegul nem sikerult mert tul nagy baba volt.
Koszonom es nektek hajra ha szeretnetek tesot :)
Ja, értem. Óvatos doki, ami nem baj.:)
Köszi Györgyi neked is.
Vinike, az én orvosom kifejezetten azt mondta, 1 évig ne essek teherbe, nem pedig, hogy ne szüljek :).
Általában azt ajánlják a dokik, hogy a két műtét között teljen el 1-1.5 év. Nálatok ez már majdnem megvan.:)
Szia! A kisfiam császárral született, és 11 hónapos volt, mikor összehoztuk a tesót. A kicsi valamivel hamarabb érkezett, szintén császárral. 18 hónap van köztük. A doki azt mondta, ha végig tudtam volna vinni, a belső varrataim neccesek lettek volna, de ebben az is benne volt, hogy a negyedikre cipeltem kézben oda-vissza a 10 kg-os nagyot. :) Egyik műtét sem viselt meg, a babákkal is minden rendben volt. A koraszülés meg miattam volt (extrém magas vérnyomás), nem azért, mert túl hamar jött.
Anyukám császár után 11 hónappal bátyám után esett velem teherbe, ráadásul természetes úton születtem.
Szuper, köszi! És gratulálok! :)
A fiam utan 11 honapra lettem terhes hamarab is lettem volna ha eszre veszik miert nem jon mert csaszar utan 2 honapal probalkoztunk. A lanyom egezseges most lesz 8 honapos semmi baj nem volt a csaszar miat. Most meg csaszar utan 3 honapal kezdtunk probalkozni meg sikertelen de mar kaptam gyogyszert remeljuk mire 1 eves lesz akkora mar a 2. trimeszterbe jarok :). Ne izgulj ha jo gyogyul akkor siman johet nalam minden rendbe a varatokal.
Barátnőm 4 év alatt 3 szült császárral tökéletesen egészségesek :)
Tudtommal nem vagyok várandós, jelenleg védekezünk is. De ez valamiért a nagy parám, hogy esetleg megtörténik, és nem tudom kihordani a gyereket.
Kíváncsi lennék, van-e valakinek tapasztalata ebben.
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki császármetszéses szülés után kevesebb, mint az ajánlott 1 év alatt teherbe esett?
Mi történt a terhességgel?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok: