Szülés után, mennyi időt kell várni, hogy újra teherbe lehessen esni? Az előző babát elveszítettem a 25. héten. (tudásbázis kérdés)
Szülés után hat hét múlva lehet házaséletet élni. Legalábbis nekem azt tanácsolta a dokim szülés után. + megvárni az első menstruációt, de ez hat héten belül jelentkezik általában.
De nektek nem mondtak ilyeneket, meg hogy visszamenni kontrollra hat hét múlva? Furcsa...
Részvétem a babák miatt!
magzatvizzel az volt a gond,h a 20 héttől elkezdett szivárogni,de a babának volt elég,csakhát állandóan folyt,igy feküdnöm,meg innom kellett rengeteget.
Szex? ha jól emlékszem tán 3 hetet kellett várni,de ez nem 100%!
Azért ment el,mert 3an voltak,és nem birta a szervezetem,vagy kicsi volt helyük,vagy nem is tudom,pontos választ nem kaptam.De állitólg a babáknak nem volt semmi bajuk,csak hát a 23. hét túl korai volt! :(
És igen,nekem annyit mondott a doki,hogy 2 mensi,és hajrá! :)
Szia!
Mind a két esetben, ilyen okok miatt ment el a baba? Mi nagyon félünk, hogy még egyszer megtörténik ugyan ez velünk! Mennyi időt kell várni a következő próbálkozásig (teherbe esésig) illetve szülés után mennyi időt várjunk a sexel?
Gondolom neked is meg kellett szülni a babákat, ami nem volt kellemes! :( A 36. héten nem tudták volna megmenteni a babócát?
én a 23.héten vesztettem el 3 babát,június 27-én,és ma reggel teszteltem pozitivat! :)
Nekem a doki azt mondta,hogy 2 mensi,és kezdhetjük újra az inszeminációt!
szia,
én a 36.héten és a 25.hétben vesztettem el a babáimat,utóbbit 4 hete,ezekkel a problémákkal!! Nem vagy egyedül!!
Szia! Nagyon sajnálom a tragédiátokat!
Véleményem szerint érdemes lenne kivárni a fél évet. A szervezetnek idő kell a regenerálódáshoz. Pláne ha az orvosod is a türelemre int!
Ráadásul a vizsgálati eredményeket is meg kellene várnotok, hogy kiderüljön mi volt a baj az előző terhességednél. Lehet, hogy a következő babánál kell szedned valamit, hogy elkerüljétek az újabb bajt. (Az pedig csak bonctani eredmény után tudható.) Ha pedig tiltás ellenére vállalod a picit, lehet, hogy még nagyobb bajt csinálsz magadnak.
Na ezt aztán megfogalmaztm. :DD Remélem lehet érteni! :DD
Részvétem. :(
Úgy tudom, hogy fél év mire regenerálódik a szervezet, már ha nem császárral szülted meg a babát.
Elárulod mi történt?