Teafaolaj pattanásokra. De melyiket, és hogyan? (tudásbázis)
3 hónapja használom a teafát.(szappant,arctonikot,hidratáló krémet)
Semmi változást nem vettem észre,sőt!olyan szinten kiszáradt az arcom,pattanások meg maradtak.
nekem annyira nem vált be idáig de nem adom fel.
Vettem ma 100%-os teafaszappant, 370Ft volt...remélhetek tőle valamit? Úgyértem, ez ugye ugyanabból készül, mint a teafaolaj, csak ugye ez szilárd szappan..mégis olcsóbb...
kiválthatja az olajat? mondjuk az olaj beszívódik a bőrbe, ezt meg le kell mosni, de gondolom én, hogy ha jól beledörgyölöm az arcomba, akkor azért ha leöblítem, nem mind jön le nem?
még valami...most ugye 100%-os Dr. Müller teafaolajat használok.
használhatok e mellé teafa szappant, de nem Dr. Müllereset, hanem DM-ben vagy Rossmann-ban kaphatót?
Esetleg olyat, ami nem 100%-ban tartalmaz teafa kivonatot?
Nem fogják "ütni" egymást?
1870Ft-ért kár is, reggel amikor megláttam azt hittem földhöz b_szom az üvegcsét...
persze el is kéne mennem kozmetikushoz, de most 7végén erre semmi esélyem
meg az a gáz, hogy mire elmennék, eltűnnek ezek a gyulladt pattik, és nem si tudom a kozmetikusnak megmutatni, hogy mi a probléma
akkor mégiscsak jobb, ha nem csak a kialakuló pattanásokra kenem rá, hiszen azokat nem képes eltűntetni, hanem minden nap 2x 3x, mondjuk reggel, délután és este bekenem vele az arcom?
tehát inkább megelőzésre jó, mint a már "fejlödőben" lévő pattik kialakulásának eltűntetésére?
ami már kijött, azt nem tudja eltüntetni, ezt ne is várd, legfeljebb hamarabb múlik el.
3 napja használod. több türelmet. amik most jönnek ki rajtad, azok ott voltak már 3 nappal ezelőtt is, csak még nem látszottak.
ha már megvetted, használd! előbb-utóbb lesz eredménye. nem véletlenül dicsérik.
ja, és ne nehezítsd a dolgát a kajálással, az nem ér : )
Nos, vagy túl nagyok voltak az elvárásaim ezzel a teafaolajjal, de az eddigi használat után azt kell mondjam, szinte kidobott pénz volt.
tegnap reggel kijött egy pattanás a homlokom közepén..mondom oké, bekenem teafaolajjal, majd eltűnik..bekentem tegnap reggel délután és este, ma reggel azt hittem, nem lesz ott, de még mindig ott van..
Nem értem..mindenki isteníti ezt a szert, ódákat zengnek róla, hát ezek alapján egy éjszaka alatt simán el kellett volna tüntetnie...de nem..
ezt teafaolaj nélkül is el tudtam ovlna érni...
Amúgy miként kell elképzelni a teafa jótékony hatását pattanásokra? 3 napja használom, minden este bekentem vele a homlokom, erre mégis ma reggelre kijött egy a homlokom közepén...tehát elvileg "megelőzni" nem tudta
Jobb ha inkább a kialakulóban lévő pattanást kenem be vele, és majd úgy szépen leszárítja? Tehát tök felesleges minden este bekennem a homlokom még akkor is ha tiszta, csak a pattanásokat kell kenegetni?
tudom, nem használsz krémet, de szükség törvényt bont :)
szóval mi lenne, ha mégis használnál? csak a homlokodra. kérj a gyógyszertárban problémás bőrre való krémet,ezek a gyógyszertári krémek nem drágák. használd csak este.
még ami nekem bevált,az a Neogranormon krém - szintén gyógyszertárban kapható - mert ettől hegmentesen gyógyulnak a pattanások. ha ebbe kevered a teafaolajat, és esténként bekened vele a homlokod, akkor az kettős haszon!
Volna még pár kérdésem. Főleg azért fontos, mivel nem olcsó, jó lenne takarékosan bánnom vele.
Szóval milyen gyakran kell használnom? Minden nap, vagy elég minden 2. nap? Reggel és este, vagy csak este? Mondjuk reggel az a baj, hogy olyan erőteljes szaga van, hogy így elmenni dolgozni...
Elég csak a pattanásokra rákennem, vagy jobb ha az egész homlokomat finoman bekenem vele? Ha így teszek, előre megakadályozza a pattik kialakulását?
Valamint ugye valamivel higítani kell, javasoltátok a krémet, azt ugye nem használok, és az ásványvizet. Nem az van, hogy a vízben feloldódik, és gyengül a hatása neki?
Fontos lenne
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- A teafaolajat mennyire higítsam fel, ha a pattanásokra kenném?
- Hogyan lehet eltüntetni a pattanások után megjelenő nem túl mély hegeket?V.kinek van tapasztalata?
- Hogyan harcoltok a pattanások ellen?
- A teafaolajat, hogyan alkalmazzam szemölcsre?
- Teafa olaj. Ki hogyan használja pattanásos arcbőrre?