Te milyen színűre csempéznéd a fürdőszobádat? (beszélgetés)
Kékre, és olyan is, delfinmintákkal.
Jó még a halvány krémszín is.
Barackszínűre.
Nekem az tetszik.
Ez egy nagyon okos tipp!!
Mi sajnos magunk választottunk, a 6800 ft/nm -es járólap tiszta karc, van ahol barázdás már és 5 hónapja tettük le. :(
A mi fürdőnk zöld lett (sötét és világos)
Fehérre..!
A fürdőszobákban általában kevés a fény. A fehér felszín leginkább visszaveri a fényt - így ott kevesebb energiával is világosabb lehet.
Jól látni rajta a koszt - így könnyebb tisztán tartani.
Viszonylag olcsó
(A fürdőszoba fürdésre van..!)
Szia!
Én Leányfalun lakom, úgy hogy nagyon közel van hozzám a Bereczki és eddig nem is tudtam róla, de most már biztosan meg fogom őket nézni:)
Nekem ez a kék nagyon tetszik, kicsit tenger hatása van:)
Én ilyen színűre csempéztem: [link]
Egyszerű, natúr színek, amilyennek egy fürdőnek lennie kell:) De ez tényleg fürdőszoba mérettől függ, ha kicsi fürdőtök van, akkor érdemesebb fehér, vagy bézs színt választani, sok tükörrel, mert az tágítja a teret.Pl. ilyen:
Ez egyébként Bereczki csempe, itt a honlapjuk ha kíváncsi vagy (ilyen a többi csempe):
Szép napot mindenkinek:)
Attól függ: világos avagy sötét helyiség-e, tágas vagy kicsi a helyiség.
Ezek figyelembevételével kell szerintem szint választani. Legalábbis én mindig igy csináltam.
A jelenlegi divat a barna barnával és a sötét színek. Ezzel 2 baj van, a vízkő nagyon kiüt rajta és kegyetlen sötét lesz a helység.
Lent olvastam, hogy valaki feketét szeretne, nos ha van bejárónője, aki hetente vízkőtelenít akkor nagyon szép amúgy kínszenvedés.
Nekem a citromsárga fekete(antracit)fugával nagyon bejön nemrég csináltam így 1 lakást 8 szor mostam át mire a lapokról az utolsó fátyolréteg is lejött de megérte.
Mint jóakaró jól nézzétek meg a csempét, amit vásároltok, ugyanis rengeteg gagyi lapot adnak el 1 kategóriásnak és ez már csak akkor derül ki mikor a burkoló kibontja a csomagot.
ugyanis a lapokat külföldről hozzák be és a külföldi gyártó telerakja hibás nem 1forma púpos szél és mázhibás lapokkal (a legjobb a hazai gyártó PL:zalaker)
Tegnap éppen a Praktikerben voltam 1 megrendelővel ugyanis a 4000 forintos 1 oszt csempe mérete valamiért nem volt egyforma tehát nem felet meg a minőségi előírásoknak! Erre az összes dobozzal visszavették és ugyan oda kitették az 1 oszt tábla alá.
(szóval szeretnék megkérni mindenkit ha, teheti a Burkolóval nézzék meg a lapot, amivel burkoltatni szeretne, mert nem biztos, hogy a burkoló hibája, ha csúnya a vége.)
Hát,én fehérre.
De ez az én hisztériás fehér-mániám.
Mindehhez piros törülköző, szappantartó, fogpohár, fürdőszobaszőnyeg, kissámli, kisbili, stb. jár.
De még a zuhanysapka is piros-fehér pettyes.
Ez van.
:-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű a fürdőszobád?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Rettegés a fürdőszobában pucéran
- MIlyen növény tehetek a fürdőszobába?
- Milyen a memóriahabos fürdőszobaszőnyeg?
- Milyen vízálló festékkel lehet lefesteni a fürdőszobai csempét, ha nincs pénz kicserélni?