Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy? (beszélgetés)
siman...
hanyan kezdtek igy az eletuket... :D:D
Naná, mint a huzat,
nem viccelj, alap dolgok megvannak a többi meg majd lesz valahogy, de külön, és egészségesen ez a lényeg!!!
Különben van már olyan, hogy villany rezsó!!!!
ezt potom pénzért lehet venni, vagy valamelyik szomsztól kölcsönözni, és kész alapvető kaja dolgokat már tudsz csinálni.
Tudom hűtő az még nincs, de nem minden kajához kell hűtő.
Dióhéjban NYOMÁS :)
Még szép,hogy be..a lényeg megvan ,a többi meg majd kialakul,egy nap alatt nem lehet egy házat belakni.
és miért zárkózol el az ideiglenes holmiktól?énszerintem a mai világban nagyon kevés embernek futja,hogy egyből azt vegye,amit szeretne.
az ember tulajdonképp nagyon sok minden nélkül meg tud lenni.
amit én még vennék,ha van rá pénzetek egy gáztűzhely,hogy tudjál főzni,meg a hűtő..a többi nélkül meg lehet lenni.amúgy egy gázrezsón is meg lehet főzni..
minden csak akarat kérdése.
én költöznék...nem lehet mindent egyszerre...
sokan még egy csillárhiányon is problémáznak...én nem szoktam ilyenen kiakadni..majd ha lesz olyan amilyet szernék ,akkor lesz..addig egy égő is ad világot.
Ha van hol aludni, tisztálkodni, mosni, akkor simán költöznék. Kevés olyan ember van, aki egyből be is tud rendezni egy házat. Sógornőmék 7 éve építkeztek, de pl nemrég lett rendes étkezőasztaluk, eddig műanyag kerti bútoron ettek és lám még mindig élnek.. :-)
Szépen fokozatosan majd csinosítgattok. Hajrá!
A hordott kaja, valszeg. többe kerül! Nagyon sok mindenért nem is kellene fizetned,mert a barátok,ismerősök összedobnák.
Vannak dolgok, amik nagyban megkönnyítenék az életeteket,pl,egy gáztűzhely,főleg, hogy otthon is leszel!
Egy éjjeli lámpa,éjjeli szekrény....stb
Ki kellene pakolni? Na és?:))
Nem lenne kedved takarítani? Nem kedvből takarítunk!
Ez nem volt kielégítő válasz! :)))
örülök:) Hidd el, hatalmas feelingje lesz. Viszont én nem vártam/várok babát, úgyhogy vigyázz azért magadra, de tényleg nagyon jó lesz:)
Mi "lomiztunk" a lépcsőházból más által kirakott szekrénykét is. Nagyon örültünk a zsákmánynak:)
További ajánlott fórumok:
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Milyen színű a fürdőszobád?
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Miért nincsenek párkapcsolatok?
- Ti költöznétek ebben a helyzetben?