Te milyen szakmát tanulnál most? (beszélgetés)
Vendéglátás +nyelv.
Szakács+nyelv.
Tűzzománc, ólomüveg. Meg hangtechnikus.
a lényeg, h profinak és kiemelkedőnek kell lenni a választott szakmában, így mindenkinek célszerű olyan területre menni, amiben jó tud lenni, az itthon vagy külföldön akarunk elhelyezkedni, és az iskolaválasztás sem elhanyagolandó tényező: villanyszerelő, sminkes, masször, cukrász, szakács, pénzügyi vonal, politológus, orvos, ápoló...
angol nyelvet,magas szinten
és vmilyen ügyintézői munkakört pl.: logisztikai ü.i.
ill. fodrász szakma is érdekel - csak kérdés,h. ezzel lehet-e munkát is találni manapság?!
én babát várok,még dolgozok de majd szeretnék tovább tanulni.Logisztikára és a könyvelésre gondoltam.Csak egy a gond.Utálnám mind a 2-t mert humán beállítottságú vagyok.
CNC esztergalyos, es mielott barki hulyenek nezne, nagyon keresett szakma es nagyon megfizetik. Kulfoldon pedig meg jobban.
Viszont mivel no vagyok, inkabb gyogymasszornek tanulnek.
Igen,lehetségesnek tartom, hogy egyszer mégis ezt valósítom meg:)
varrónőnek tanulnék és még nyelveket... és jelmezeket készítenék nanáááááááá, hogy világszínvonalon. :DDD
Soha nem késő ;)
Én pszichológus lennék nagyon szívesen ;)
Én vagy cukrász lennék ha mégegyszer újra kezdhetném, vagy valamilyen szociális útra terelgetném magam.Most sokkal kiegyensúlyozottabb lennék.Dehát késő bánat.
valamilyen ritkább (legalábbis hazánkban) nyelvet tanulnék, letenném a fordítói vizsgát és szabadúszóként fordítgatnék cégeknek.
A munkahelyemen az orosz tolmácsunk elég szépen megél abból, hogy csak jól beszéli a nyelvet. (félig orosz a nő)
A baj az, hogy elterjedt nagyon és sokan bennük látják a feloldozást:P Irányított meditáció és további hülyeségek.
nevetséges.. bár amíg van gyagyás ember addig ők is megélnek :) remélem érted h h értem a gyagyást:D
de alapvetően és szemfényvesztésnek és átverésnek tartom az ilyen és csalásnak is
És mit szóltok ezekhez a himi-humi ezoterikus tevékenységekhez?
Idegenvezető lennék,vagy műszaki mérnök.
Ezen már én is gondolkodtam:)
Varrónőnek szívesen tanulnék, akár most is. :)
szakácsnak tanulnék....bár szerintem fogok is
Én még mindig a fordrászatot tanulnám inkább ki, de igazából fogalmam nincs, de valamit majd muszáj lesz.
Igen, nagyon kevés a jó körmös:) én is tapasztaltam. Lehet ezért egyszer ki is tanulom:))))
Biztos ők is ezt hiszik, azért van ennyi béna körmös, meg fodrász:))
Szerintem azok a szakmák, amik a nőknek kellenek pl fodrász, műköröm, kozmetikus, sminkes..stb, szerintem sosem elég.
Érdekelt volna a fodrászkodás, a masszőrködés, de már igazán egyikhez sem érzek kedvet, meg hát van annyi belőlük.
Neked nincs valami, amihez lenne kedved?
Nahát itt kaptál párat azt hiszem:)
További ajánlott fórumok: