Te milyen lakásban szeretnél élni? (beszélgetés)
Olyanban amilyen tavaszra ez a lakás lesz majd.
Egy antik és egy modern lakás egy dupla ajtós átjáróval. ;)
Erdélyről nem tudok nyilatkozni, de Skócia csak a fagyoskodni szeretőknek ajánlott.
Én a jelenleginél kicsit nagyobb, de mindenképpen jobb elrendezésű házban rengeteg tárolóhellyel, nyári és mosókonyhával, kemencével és nagy verandával. Nem szeretnék akkora kertet, ahol krumplit lehet vetni, de azért lenne hely mindenre. Amennyire irritálnak az emberek néha, talán egy tanyán kellene élnem, de szerintem ott félnék magamban. Az elhelyezkedés tekintetében flexibilis vagyok. Lehet ott, ahol most élek, de mindenképpen egy nagy várostól nem túl messzi kisvárosban vagy falun.
Ettől függetlenül, sohasem utasítanék vissza egy lakást New Yorkban sem.
Szép családiház. Nem túl zajos, nem túl csendes, jól megközelíthető helyen. Város nyújtotta előnyökkel...
Amíg kezem, lábam mozog, így jó ahogy van. Társasházi lakás + tanya.
Na jó a közelbe " zártkert ". Nincs kertészünk, mi csináljuk.
Ez se túl rossz párosítás ahol vagyunk
Egy brazil birtokon szeretnél élni?
Valami ilyesféléket nemrég hirdettek itt a hoxán. ..de oda azért nem mennék. A dzsungelbe, mindenféle vadállatok közé, ahol még a folyókban/tavakban sem lehet nyugodtan fürödni...és akkor a klímáról meg az egzotikus betegségekről nem is szóltam.
Bár lehet, akad, aki pont oda vágyik...
Rio de Janeirot vagy valami hasonló helyet azért én is bevállalnék...de nem egy világvégi birtokot.
További ajánlott fórumok:
- Kutya-Macska a lakásban! Igen vagy nem? Ki mennyire bír-, vagy nem bír együtt élni az állatokkal?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Hány éves korodig szeretnél élni?
- Ha szeretnél NÉMETORSZÁGBAN élni !
- Milyen virágot tudnék ilyenkor magról vagy hagymáról nevelni lakásban a gyerekekkel, amit aztán később elajándékozhatnánk?
- Mondd el ha valami bánt, és beszélni szeretnél róla :)