Ha szeretnél NÉMETORSZÁGBAN élni ! (beszélgetés)
Szia !
Kaptál visszajelzést a munkát illetően?
nincs itt valaki véletlenül aki készül Németországba
csomagoló munkára?
Anyám 10 évig csinálta ezt amit most én, nővérem 4 éve csinálja. A legtöbb ismerösöm szezonális munkát végez itt kint,vagy Ausztriában, nyári szezonban pl barátnőm vidámparkban dolgozik télen meg sí paradicsomban vannak a többiekkel. Be vagyok jelentve, ez nekem kényszer mert igen otthon nincs munka főleg hogy falun élek és nem is szeretném hosszú évekig csinálni. De párom dolgozik otthon,és látástól vakulásig, sajnos Ő nem tud nyelvet igy nem tudunk együtt kijönni, bár már ezt is tervbe vettük. Szakmám tekintve -élelmiszer vegyiárú és ruházati eladó vagyok.
Vannak jobb helyek és valóban nagyon rossz helyek avagy családok.
München alatt vagyok Wolfratshausenben azon belül Waldramban. Mert jobban fizet a 24 órás ápolás és nem kell szállást és a kajám fizetnem, az mellett nem szezonális hanem havi váltásos.
Mivel most itt hagyom a családot, nem tudom a fönőkömék mikor tudnak újabb családot találni nekem. Én mindenesetre már nagyon mennék haza, már csak pár nap. Pénteken indulok haza :)
Szia !
Merre felé vagy ?
Miért nem nézel valami konyhai vagy szobalány munkát?
Az sem álom meló de attól amit te csinálsz most, tuti hogy jobb.
szia
a munka szar vagy a légkör vagy mi?
Szia !
Irtam privátba.
szia
én is ezt tervezem , ha adsz e mailt akkor bővebben is)
Sziasztok !
37 éves csajszi vagyok aki élt már Németországban. Szeretnék olyan barátnőt találni aki szivesen kijönne velem dolgozni. Jó lenne egy barátnő, lakótárs akivel lehet közös programokat szervezni és nem érzi magát olyan egyedül az ember egy idegen országban.
Üdv: Gaga
További ajánlott fórumok:
- Magyarok Németországban
- Te milyen lakásban szeretnél élni?
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Hány éves korodig szeretnél élni?
- Mondd el ha valami bánt, és beszélni szeretnél róla :)
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?