Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Te milyen ételeket készitesz savanyú káposztából? fórum

Te milyen ételeket készitesz savanyú káposztából? (beszélgetős fórum)


1 2
2010. febr. 16. 07:50
Székely káposzta, töltött káposzta, párolt káposzta, és persze fogyasztjuk úgy is a savanyú káposztát hideg ételek mellé, mint immunerősítő vitaminforrás
2010. febr. 16. 07:49
a családnak olyan vitaminsalátát, amelynek füstölt szalonna zsírja az alapja. A szalonna kakastaréjban majd a tetejére.Hagymát dinsztelek a káposztával, csak épp egy pár percet piritom. Amikor kihűlt almát vágok bele.Mennyei!
2009. ápr. 17. 23:08

-töltött káposztát

-rakott káposztát

-toros káposztát

-székely képosztát

-káposztás bablevest

-káposztás rétest

-káposzta salátát

-töltött combot8sertés,egybe sütve,sav.káposztás a tölteléke)

2009. febr. 9. 15:04
savanyúkáposztás bablevest füstölt disznó hússal.
47. smudlaagi54 (válaszként erre: 45. - Survivor3)
2008. dec. 12. 10:57
Küld el priviben!Kösz9!!!
46. sereva
2008. dec. 12. 08:45
Töltött káposzta
45. survivor3 (válaszként erre: 35. - Smudlaagi54)
2008. dec. 12. 07:49

Nem.

Isteni!!!!!!

Van receptem!

2008. dec. 11. 19:38
Isteni finom.Van olyan vecsési káposzta amit nem eszek meg,de ez nagyon finom.
43. hpkati (válaszként erre: 42. - Smudlaagi54)
2008. dec. 11. 19:37
Hmmmmmmm, jól hangzik!
2008. dec. 11. 19:36
Vettünk vödröt,és 20 kg gyalult káposztát(Már alig van belőle)1 kg káposztához 2 dkg só kell,egész bors,babérlevél,birsalma,cseresznye paprika.Jól összekevertük,24 órát állni hagytuk,és aztán beletömködtük a vödörbe.meleg helyen hagytuk 2-3 hétig,aztán lefedtük,és beraktuk a kamrába.És azóta rájárunk,tegnap is azt ettük nyersen..
41. hpkati (válaszként erre: 39. - Smudlaagi54)
2008. dec. 11. 19:30

Igen, ez megvan, még nem próbáltam.... de szeretném hamarosan!!! Bocsi

És a káposztát, hogy savanyítottad?

2008. dec. 11. 19:26
Küldök,még kicsi maradt.
2008. dec. 11. 19:26
Fenn van Rakott káposzta Ági módra
38. hpkati (válaszként erre: 37. - Smudlaagi54)
2008. dec. 11. 19:15
Küldjél nekem is! Recept?
37. smudlaagi54 (válaszként erre: 36. - Hpkati)
2008. dec. 11. 19:14
Tudod milyen finom lett?Abból csináltam ma a rakott káposztát,és az ember nem bírja abba hagyni.
36. hpkati (válaszként erre: 22. - Smudlaagi54)
2008. dec. 11. 19:11
Majd szóljál milyen lett! De biztos jó, mert nagyon ügyes vagy! Eddig csak jó receptet kaptam Tőled!
35. smudlaagi54 (válaszként erre: 33. - Survivor3)
2008. nov. 21. 07:03
Ez igen érdekes lehet savanyú káposztából.Vagy rossz helyre írtad?
34. mongi
2008. nov. 20. 14:21
székelykáposzta,káposztás csirkecombok,rakott káposzta
2008. nov. 20. 13:49
Rántott halat.
32. Dizzz
2008. nov. 13. 19:49
én káposztás csirkét szoktam csinálni, de csakis az aprókáposztából.
2008. nov. 13. 19:42
Köszönöm!Ez még nekem is új volt.
30. valcsi (válaszként erre: 29. - Smudlaagi54)
2008. nov. 13. 19:30

szia!

Párolt is lehetne, de ez népies elnevezés szerintem. Olajon hagymát píritok majd teszek bele fokhagymát és ráteszem a kicsavart s.káposztát. Én hirtelen átpíritom és legvégül borsozom és szórok rá pirospaprikát. Akkor szeretem, ha egy kicsit megkapja a láng, de a paprika után már nem szabad píritani. Ma tükörtojással ettem, mert tarhonya volt a vacsora tükörtojással.Igazán jól esett.

29. smudlaagi54 (válaszként erre: 28. - Valcsi)
2008. nov. 13. 19:17
Bocsi,de a ez a perkelt káposzta milyen?
28. valcsi
2008. nov. 13. 17:45
Perkelt káposztát csináltam ma tükörtojással
2008. okt. 27. 17:06

Káposztás paszuly

Töltött káposzta

Kolozsvári káposzta,

Székely káposzta,

Rakott káposzta,

Káposztás pacal,

Korhely leves

Körmös káposzta

2008. okt. 26. 20:33
Én olyan salátát szoktam belőle csinálni,hogy 1 hagymát apróra vágok,kb 1/2 dl olajjal,pirospaprikával elkeverem,majd hozzáadok 2-3 dl tejfölt,és a 1/2 kg lecsepegtetett savanyúkáposztát.Hagyom összeérni,illetve hagynám,csak addigra elfogy.
2008. okt. 26. 19:48
Olajos-hagymás káposzta. A savanyú káposztát átmosom,majd sóval izesitem.3-4 fej hagymát szeletelek bele,és a végén öntök hozzá egy pici olajat(ne tul sokat,ne tocsogjon benne)és össze keverem.Nagyon finom frissen is,,de akkor az igazi mikor összeérik a hagyma ízével.Bármilyen ételhez fogyasztható,savanyúság helyett is.Jó étvágyat!
24. smudlaagi54 (válaszként erre: 23. - Ea9bff1b44)
2008. okt. 26. 19:39
Most is megkóstoltam és finom,már most.
23. ea9bff1b44 (válaszként erre: 22. - Smudlaagi54)
2008. okt. 26. 10:24
Mindíg tervezem én is, de valahogy még nem mertem velevágni. Pedíg az egyik rokonunk rendszeresen csinál, és nagyon finom!!
2008. okt. 26. 07:23
Raktunk el tegnap savanyú káposztát,kiváncsi vagyok milyen lesz!A káposzta savanyitás eddig kimaradt az életemből.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook