Te mennyi pénzt költesz egy nap? (tudásbázis)
A kisebbik fiammal élek, de rávezettem: ha már nem száll be a rezsibe, a hűtőből csak azt vegye ki, amit ő tesz bele. :)
Tanulja a drágám, hogy menyire nem olcsó az élet, pontosabban az egészséges ennivaló.
Én utálok főzni, amíg a gyerekek kicsik voltak, kötelességből csináltam. A fiam élvezi, pillanatok alatt összedobja a kaját. Talán azért, mert kicsi koruktól befogtam őket a konyhai munkába. Szerintem ez nagyon sokat számít.
Nekem az anyukám soha nem mutatta, hogy így kell zöldséget pucolni, úgy kell rántást készíteni, palacsintatésztát kavarni, stb. Mindent a magam erejéből tanultam meg, és soha nem tudtam megszeretni, pedig volt rá elég időm. :)
A napi kaja, és minimális dolgok, elosztva napokra, amiben nincs benne a rezsi és a csekkek, akkor naponta 2-3 ezer FT.
Van olyan nap, hogy semmit sem költök, másik nap meg feltöltöm a kifogyott dolgokat és akkor egy nap 6-8 ezer is lehet. Változó.
És ez a minimális kiadás, ebben semmi extra nincs. Női dolgok, mint fodrász, kozmetikus, 2-3 havonta egyszer. Körmös nem kell, magam oldom meg, úgy mint a pedikürt is. Nagylány vagyok már.. :) :)
Amikor tankolok akkor 14-17 ezret (ez havonta átlag egy alkalom), hetente egyszer, amikor kaját rendelek 4-5 ezer, ezen felül hetente egyszer átlag 3-4 ezer. Manikűr havonta 6000, fodrász, pedikűr, kozmetikus havonta átlag 5000.
Ez naponta max. 2200 Ft. (Amihez persze hozzájön még a rezsi.)