Te így válallnal babát betegen? (beszélgetés)
Kedves Fórum indító!
Sokat gondolkodtam, hogy felajánljam-e ezt vagy sem. Végül úgy döntöttem, hogy felajánlom, de a te döntéseden múlik, hogy lesz-e belőle valami vagy sem.
Ha gondolod, akkor írj rám priviben és úgy talán könnyebb beszélgetni is.
Attól, hogy volt egy ilyen szituáció az életedben és sajnos valószínűleg hajlamos vagy újabbakra a kor előrehaladtával újabb(ak) is követheti(k) a korábbit sajnos. Ettől függetlenül ne fordulj el önmagadtól és az élettől. Járj társaságban, keressél párt (vagyis ismerkedj lányokkal), legyen egy párkapcsolatod. Ha eljön a kellő idő, akkor persze mondd el a barátnődnek (de ne támadd le mindjárt az első randikon) a dolgot.
Csináltasd meg valahogy a vizsgálatot, hátha az megnyugtat.
Éld az életed!
Azt teljesen megértem, hogy nem szeretnéd szülőként mindazt átélni, amit apukád (és anyukád) átélt. Felvetették többen, hogy egy genetikai térképet érdemes lenne megcsináltatni.
Egyébként a barátnő kérdést is emiatt kezeled kicsit másképpen?
Egy agyvérzés tényleg nem betegség. Ez ugye csak bolondságból írtad.
Vélhetően azért kérdezi a fiatalember, hogy ki és mit tenne a helyében, hogy összegezni tudja, hogy mire figyeljen jobban oda.
Szegény papád, nehéz lehet ezt végig nézni egy családtagnak. 😢
Jó, hogy néztek nálad genetikai térkép elemzést. Ezeket lenne érdemes FI-nek is, és akkor közelebb kerül a válaszhoz.
Szia fi!
1. Te nem vagy beteg.
2. Miért érdekel, mit csinálnék én?
Azért az durva, hogy 8 évesen átestél egy agyvérzésen és ilyen következményekkel kell éljél. Viszont az, hogy nem zuhantál össze és már-már teljesen felépültél az nagyon jó. És szerintem nem akadály, hogy egyszer családot alakíts és gyereked legyen.
Egyébként kiderült, hogy ilyen fiatalon mi okozta ezt a súlyos dolgot nálad?
Édesanyámnak 16 evesen volt motorbalesete. Egyedül a gerince ami nem tört. A bal lábát majdnem amputálták térdtől,mert gyakorlatilag alig maradt hús és izom rajta. Ha nincs a katona orvoa, akkor elveszíti a lábát. A medencéje 3 helyen tört, sérült a méhe, a szíve. A bal lába 5 cm rövidebb lett. A válla a karja tört, bőrátültetések..
A lényeg, hogy akkor közölték soha nem lehet gyereke. Rá 2 évre megszületett nővérem, 9 év múlva én.
Édesanyámat agyon ütni nem lehet (szerencsére) világ életében keményen dolgozott.
Igen. Vállalnék gyermeket.
Ismerek olyat aki egyedül vállalt be úgy babát becsúszott friss kapcsolatból, ahol születése óta bénult az egyik karja.