Te hol keresnél másodállást? (tudásbázis)
piackutatas.lap.hu
Nézz körül, több cég is fel van sorolva, persze nem mindhez lehet online regisztrálni.
Amúgy mondom, hogy az 5-6 ezer egy átlagos becslés egy jó időszakra, amikor kaphatsz megbízásokat. De ez nem állandó jövedelem!
Én azt is elkezdtem, de elfogyott a pénzem rá. :(
Mindegy, lehet nyár elején nekiugrok még egyszer. :)
Piackutatóknál én is regisztrálva vagyok, de a fizu siralmas, egy hónapban ha jól jön ki a lépés, talán meg lehet keresni 5-6e forintot, viszont amennyi időbe ez telik... messze nem éri meg. (Főállásban is foglalkoztam már piackutatással, na az úgy egészen más.)
A fókuszcsoportos kérdezéssel is próbálkoztam már, lehet, hogy én vagyok béna, de egy év alatt asszem 3 kérdezésre jutottam be, a többire csak az idő meg az energia ment el az örökös jelentkezésekkel, órákig foglalt telefonokkal, e-mailekkel. Két ilyen szervezővel álltam kapcsolatban, de már nem jelentkezem őszintén szólva.:/
Harmadik variációt is kipróbáltam, rengeteg mindent adtam már el vaterán. Mondjuk az utóbbi években eléggé elszállt velük a ló, már mindenért pénzt szednek be.
Egy kalappal! :))
Sajnos ez az egy papír nem lesz elég hozzá. Tapasztalat. :)
Szerintem azért nem találsz a neten, mivel nem szívesen jelentik be a munkaadók a rászmunkaidőseket, így én a helyedben nem a neten nézelődnék, hanem személyesen sétálnék be a kinézett helyekre (ami pl közel van neked) egy önéletrajzzal.
Próba szerencse :)
Én is hasonló cipőben járok, van főállásom, de kevés a pénz...
Én regisztrálva vagyok piackutató cégeknél, benne vagyok a számítógép rendszerébe, és ha tartanak fókuszcsoportos beszélgetéseket vagy bármilyen femérést és beleesek az adott kvótába (korosztály, nem stb.) akkor hívnak, és pár ezer ft vásárlási utalvánnyal (étkezés) díjazzák általában.
Mellette a netre rakom fel a dolgaimat (könyveket tárgyakat, megunt kinőtt ruhákat) Jó dolog, hiszen ezek amúgy is a kukában végeznék, miért ne csináljak belőle egy kis pénzt :)
További ajánlott fórumok:
- Havi 7 napos főállás mellé milyen másodállást lenne érdemes vállalni?
- A férjem másodállást vállalt, szerintetek van jelentési kötelezettsége a főállása felé?
- Segítséget szeretnék kérni! Ha valaki szoc. segélyen van, az másodállásban csinálhat valamit? Hol kell ezután járni?
- A bejelentett 4 órás másodállás beleszámít-e a szolgálati időbe?
- Ha másodállásra jelentkezem, vajon mi lehet a motiváló?
- Állandó munkahelyem megtilthatja-e másodállás vállalását?