Ha másodállásra jelentkezem, vajon mi lehet a motiváló? (tudásbázis)
Szerintem lehet ezt ragozni, de minek?
Ha másodállást keresel, nyilván nem azért teszed mert felvett az Isten pénze és csak unalomból akarsz még többet dolgozni, távol a családodtól, jóval megrövidítve a szabadidődet.
Igenis a pénz motivál...mindenkit. Nyugodtan megmondhatod őszintén, nincs ezzel semmi baj.
Mindenkit a pénz motivál, még ha a munkáltató el is várja, hogy a kihívást és egyéb marhaságokat említse a jelentkező.
Pár éve voltam egy interjún, ahol megkérdezte a műszaki igazgató, hogy miért éppen oda jelentkeztem. Erre csak annyit válaszoltam beleunva a hetek óta tartó munkakeresésbe, hogy "tudom, hogy most kellene azt mondanom, hogy gyerekkori álmom, hogy az önök cégénél dolgozhassak, de miután gyerekkoromban ez a cég még nem létezett, ráadásul úgy tudom, hogy elkelne itt egy műszaki előkészítő, aki még a munkáját is elvégezné, én pedig nem vagyok rest a pénzemért megdolgozni, hát jelentkeztem".
Pukkadtak a röhögéstől, egy hét múlva pedig kezdhettem.
Sziasztok!
Abban kérem a segítségeteket, hogy ha másodállásra jelentkezem, vajon mi lehet a motiváló? Nem a pénz, mert a fő állásban nem keresek annyit? Ha lenne felsőfokú végzettségem, nyilván nem 2 helyen kellene dolgoznom.
Előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Szigethalom és környékén élő kismamák és anyukák jelentkezését várom.
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- Kismamaként jelentkezhetek álláskeresőnek, kaphatok vajon szoc.segélyt?