Te hiszel a narancsbőr "eltűntető" krémek hatásában? (beszélgetés)
Nem. A diétában meg a mozgásban hiszek.
Sziasztok! Nekem egy natúr termék bejött. Csomagban lehet megvenni, krém+tea+masszázsharang. A krém brutál, szinte lángra kap tőle a combom - érezhetően csinál valamit! A tea meg méregtelenít, kiviszi amit a masszázsharanggal feltörsz cuccot. Diéta meg torna mellett nekem bejött. Megcsinálja, amit azzal nem érek el. Szóval szerintem így í három cucc működik, a krém lehet, hogy önmagában kevés lenne.
Szia!
Én egy egészen más megoldással próbálkoztam. A Fumara Pezsgőkristályok eredetileg lábfürdő és a lábon lévő visszerekre való, meg keringésjavító, de írták, hogy ha a vizével beáztatunk egy törölközőt és feltekerjük a narancsbőrös bőrfelületre, akkor lehet vele halványítani a problémán. Nekem nem hogy halványított, hanem teljesen el is tűntette :D
Callanetics és Forever Slim gép - ennyi amegoldás! Mindkettő baromi unalmas, de lgaább működik! A krémek serkentik a vérkeringést, de mást nem nagyon csinálnak!
Nekem is van egy bevált módszerem. Magam készítem. 1 hónap után már láttam változást. Mostmár nyugodtan veszek fel rövidebb nadrágot is.
A masszőröm mondta,hogy a krémek 5%ot használnak.
hát nem..de a mozgás csodákra képes:XDalapállásban tedd csípőre a kezed, majd lépj hátra bal lábbal körülbelül egy méternyit, és süllyeszd le a törzsed úgy, hogy az alsó lábszárad párhuzamos legyen a talajjal... tíz-húsz ismétlés után végezd el a gyakorlatot a másik oldalra is za edzés utáni sportmasszázs ellazítja az izmaidat, segíti a regenerálódását... és azt, hogy a szövetek között felhalmozódott salakanyagok gyorsan kiürüljenek ettől pedig a narancsbőr is hamarabb tűnik el...:)
Én neten rendeltem meg, www.kaviczky.hu
9000 Ft körül van.
Ezt hol lehet kapni és mennyibe kerül?
Én Kaviczky karcsúsító testápolót használok. De a feszesítő is jó és ezt is ajánlom mindenkinek.
Puszi
van ami hatásos, de ahoz tényleg szakértelem kell, a boltiak nem túl jók
Én nem hiszek, pedig milyen jó is lenne, ha feltalálnák már, azt amelyik tényleg hatásos!:)
anitakovacs látom értesz a témához, ajánlani is tudnál valamit?
még annyi, hogy ha vásároltok ilyen krémeket akkor amire az van írva hogy cellulitisz azt szerintem ne vegyétek meg, mert elgondolkodtató, hogy milyen hatása lehet annak az anyagnak, ha a gyártó azt sem tudja hogy mi az hogy cellulitisz.
Sziasztok! csalánlevél nincs igazad, mert a narancsbőr az nem cellulitisz, hanem cellulit. Óriási különbség van a kettő között, az itisz vég mindig valamilyen gyulladást jelent, ebben az esteben a cellulitisz bőrgyulladás, ami nagyon durván néz ki. A krém igen is segíthet, persze nem azt kell várni, hogy majd 10 centit fogyunk, hanem a bőr struktúrája változik jobb irányba. Persze a megfelelő hatóanyagtartalommal rendelkező krémeket kell használni.
Nekem kenőcs nélkül tűnik el a narancsbőröm.
Talán, mert elkezdtem tornázni? Ez összefügghet?
Olvassátok el a 88-ast, az az igaz. A krémek úgy érnek vmit ha kozmetikus masszírozza be.
Nem hiszek abban,hogy eltünteti.Lehet segit valamennyit de szerintem el nem tünteti.
Nekem csináltak testtekercselést,és nagyon hatásos volt!
Sziasztok,
szerintem használnak a krémek, ha rendeltetésszerűen használja az ember /pl. ha rá van írva, hogy napi 2x kell használni és rendszeresen, akkor egy nap sem maradhat ki/. És persze mozogni is kell mellé és használnak, a titok: RENDSZERESSÉG és KITARTÁS. Többet is használtam, csak én sem, mindig rendszeresen és így persze nincs látványa. Most kb 2hónapja kenegetem magam és kezdenek eltűnni a narik /látványosan/, és most szigorúan betartom a napi minimum egyszeri bekenést, néha fárasztó, de mégéri. Ha valakit érdekel, akkor írok néhány krémről véleményt.
Igen, mozgással együtt jó eredményt lehet velük elérni. Nem egyik napról a másikra, de 3 hét-egy hónap alatt igen jelentős a javulás.
Alexandra fenékformáló tornájával kombináltam (térdelőtámaszban hátra lábemelgetős, asszem a Nyerj időt kazi végéről, de ez nem biztos, mert fejből tudom a gyakorlatokat).
Én többfélét kipróbáltam /bedőltem!/,de nem használt egyik sem.
Ha azt vesszük hogy a narancsbőr vagy cellulítisz a roszz vízeláttás ,és a méreganyagok felhalmozása/és zsírsejtek általi körülblokkolása/ a bőrszövet alatti irhában ,akkor egy krém eléggé vicces megoldásnak hangzik rá ,nem???
hát persze h :nooooooooooo
Ha folyamatosan használjuk és közben masszírozzuk azokat a bizonyos helyeket, van hatásuk, tapasztaltam!
További ajánlott fórumok: