Tchibbo Cafissimo Picco gépen mivel lehet vízkö tisztítás végezni? (tudásbázis kérdés)
Vízforralóba, 2-3 evőkanállal szoktam tenni, kávéfőzőbe tehetsz akár egy bögrével is ecetet.
Bevallom tisztességesen 6 éve használom a gépet, DE még sosem futtattam át,azt gondoltam a nyomás úgyis kinyomja. Du.-i programom lesz, hogy kitisztítom. :) Magát a víztartályát csak simán kimostam idáig. Nem találtam benne vízkövet még, naponta cserélem a vizet benne.
Koszonom a valaszt!
En nekem volt othon kavefozokre,stb valo vizkooldom ilyen so szeru feher dolog, amit feloldottam majd beleontottem a tartajba. Mar kifogyott a tartaly de o meg mindig engedte ki a vizet magabol... mikor mar ures volt a tartaly felontottem meg egy pohar vizzel de meg az is keves volt neki. Tegnap pedig ketszer is atfutattam a vizkooldast igaz csak sima vizzel...
Megprobalom akkor citromlevel vagy ecettel hatha segit. MIlyen aranyban hasznaltad? egy teli tartaly es o magatol abba hagyta Nálad a tisztitast es mar utana mukodott is a gep?
Koszonom a valaszt!
En nekem volt othon kavefozokre,stb valo vizkooldom ilyen so szeru feher dolog, amit feloldottam majd beleontottem a tartajba. Mar kifogyott a tartaly de o meg mindig engedte ki a vizet magabol... mikor mar ures volt a tartaly felontottem meg egy pohar vizzel de meg az is keves volt neki. Tegnap pedig ketszer is atfutattam a vizkooldast igaz csak sima vizzel...
Megprobalom akkor citromlevel vagy ecettel hatha segit. MIlyen aranyban hasznaltad? egy teli tartaly es o magatol abba hagyta Nálad a tisztitast es mar utana mukodott is a gep?
Tchibbo Cafissimo Picco vízkö tisztítás?
valakinek mar csinalt vizko tisztitast, azt a folyadekot hasznalta amit a kezikonyv ir vagy mast esetleg?