Vannak olyan programok, amivel az ember képes felmenni valakinek a gépére úgy, hogy a tulajdonos látja, hogy az egere mozog és látszólag normálisan tevékenykedik rajta, pedig Ő maga nem nyúl az egérhez. Nos gondolom erre gondolt zebracsikó.
Az is előfordulhat, hogy az interneten keresztül az illető megoldotta, hogy a gépek képesek legyenek csatlakozni egymáshoz.
De ha maga a "kukkoló" mondta el, hogy ez a helyzet, akkor kérd meg, hogy ezt ne csinálja, majd a következőkben jelszavaztasd le a gépedet.
kapcsold le a netet elsőre, akkor ő is "leszakad" majd indíts víruskeresést és nézd át ezt a beállítást amit Ageeca ajánlott :P vagy takarítsd ki az egér görgőjét :D mert néha az is elugrál ha koszos :)) az infrás meg be tud néha kattanni :)
Nekem is volt már,hogy olyan volt,hogy valaki mintha használta volna a gépemet.De nekem nincs jelszavam,mert itthon vagyok és más nem használja,mert nincs más.Amikor olyan programot futtattam ami keresi a fenyegetéseket,s olyan helyet is behozott.Ahol valami olyan volt,hogy horgászással kapcsolatos.De én még hasonlót sem néztem meg a gépen.De ki lehetett fogalmam se nincs,mikor dolgoztam még ott volt jelszavunk a géphez amit használtunk.