Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tavaszi burgonya vacsora recept

Tavaszi burgonya vacsora recept

A Tavaszi burgonya vacsora hozzávalói:
1/4kg apró ujkrumpli
1 kicsi ujhagyma
1 paradiscom
1 kicsi paprika
vegeta, só
olaj
4tojás


A Tavaszi burgonya vacsora elkészítési módja:
Burgonyát megkapargatjuk, megmossuk, majd fél centi vastag karikákra vágjuk, a többi hozzávalót is összeapritjuk.Olajon megpároljuk a hagymát, rátesszük a zöldségeket és felöntjük anniy vizzel,hoyg épp ne lepje el.Lefedjük és nagy lángon felforraljuk majd takarékon addig pároljuk mig a krumpli éppen megpuhult. Ekkor kitakarjuk , megvegetázzuk és borsozzuk majd addig fözzük tovább fedő nélkül mig olyan kis szaft veszi körül a burgonyát.Amikor kész, az előzőleg megfőzött és karikára vágott tojást rátesszük, összeforgatjuk és 10 percig lefedjük. Ezidő alat pirítóst csinálunk és ha kész, lehet enni :-)


Kategória: Egytálételek receptjei


A tavaszi burgonya vacsora elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook