Tavaszi burgonya vacsora recept
A Tavaszi burgonya vacsora hozzávalói:1/4kg apró ujkrumpli
1 kicsi ujhagyma
1 paradiscom
1 kicsi paprika
vegeta, só
olaj
4tojás
A Tavaszi burgonya vacsora elkészítési módja:
Burgonyát megkapargatjuk, megmossuk, majd fél centi vastag karikákra vágjuk, a többi hozzávalót is összeapritjuk.Olajon megpároljuk a hagymát, rátesszük a zöldségeket és felöntjük anniy vizzel,hoyg épp ne lepje el.Lefedjük és nagy lángon felforraljuk majd takarékon addig pároljuk mig a krumpli éppen megpuhult. Ekkor kitakarjuk , megvegetázzuk és borsozzuk majd addig fözzük tovább fedő nélkül mig olyan kis szaft veszi körül a burgonyát.Amikor kész, az előzőleg megfőzött és karikára vágott tojást rátesszük, összeforgatjuk és 10 percig lefedjük. Ezidő alat pirítóst csinálunk és ha kész, lehet enni :-)
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 3205495036, 2008. ápr. 16. 18:30
A tavaszi burgonya vacsora elkészítési módja és hozzávalói.